Şimdi Ara

Xperia X Mİ YOKSA X COMPACT MI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam ilk olarak iphone se 16 ve 64 gb olarak çıktı diğer telefonlarda öyle çıkıyordu hatırlarsan 16,64,128 şimdi artık 7 ile birlikte sadece 32,128,256 modeller çıkacak önceki modellerde 16 ve 64 gb öyle kalacak. İphone se içinde 32 ve 128 gb çıkarttı bu modellerde 2017 üretimi olduğu için yani herşeyi aynı sadece 2017 üretimi olduğu için bu 16 ve 64 gbdan daha sorunsuz yeni seri olarak adlandırılıyo onun dışında herşey aynı.

İphone se'nin 5sden farklı olduğunu anlayabilmen için tek rose gold rengini alman lazım bu kekolar sırf bayanlara ithafen bide 5s olmadığını göstermek için böyle bi renk telefon çıkarmışlar e bayanlardanda belli bi kısmı alır almaz erkeklerinde çok az bi kısmı kullanacağından bu rose gold rengi türkiyenin her yerinde stokta bolca kalacak o yüzden bunların fiyatları normalde olduğu gibi kalacak az kalmış ve daha tercihi renkler, gümüş, belki gold(goldlarıda alıyolar zengin imajı verdiğinden :DD) birde çok çok zor gri renginin fiyatlarını şişiriyolar alacak varsa buyursun 300 500 daha fazla verip alsın diye. O yüzden rose her yerde bulursun uyguna :D

He para daha az para verip alır mısın dersen yok kardeşim saattir yüzüktür kolyedir takarsın takmazsın eyv ama telefon her zaman yanında 1. numaralı aksesuar bence, o yüzdende siyahtan şaşmam duruma göre mavi veya beyaz düşünürüm o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alegra -- 18 Temmuz 2017; 1:5:56 >

• Alegra kullanıcısına yanıt
    Paralel italat falandır o apple Türkiye garantisi ile satıldysa bakması lazım ister A101 den al ister internetten :D yinrde bi araştırmak lazım karışık işler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    32 yada 128 gb yeni sürüm tabi ona yönelmek lazımda oda 32 az bana 128 desen 2800 küsür apple resmi satışı. Renk işinde de aynen rose iyi hoşda sürekli elde yanında pembe telefon absürt biraz he görece tabi erkek kadın farketmez beğenen taşırda kendine yakıştırma meselesi o rengi :D

• hepsiburadadan aldığını yazmış bende onun yalancısıyım :D
  • Doğru senin albümde vardı hocam pahalı olandan 64lük alacan ki ona vereceğin parayı 128 al siteden yada 2. el iphone se bakacan. Eğer arşivi banko yükleyeceksen zaten mecbur android bakacaksın yada yüksek hafızalı pahalı iphone :D

Bırak hocam pembe bozar ya alma boşver camiye girecen maça gidecen valla yımışah derler
    :D aynen pembe sakat, yani benim arşivde flac dolu zaten onuda ayrı düşünüyorum apple flac desteklemyo tek tek cd leri aac yada aloc falan yapmam lazm tekrar pc başında uğraş dur çok iş açacak başıma bu apple sevdası vazmı geçsem :D

• Birde bu sar değeri X compact da fazla değilmi sizce? Kararımı x compact olarak değiştirsem sar takılıyo kafama, 1 küsür derecede sar değerleri 1 in altında almak daha makul diyorlar hep. Tabi buda yasal sınırlar içinde illaki ama işte. Bilemedim eylülde xz1 ve xz1 compact tanıtılacakmış kaça gelir nasıl bir cihaz olur beklemeye değermi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4891BECAE -- 18 Temmuz 2017; 13:59:29 >
  • Sal gitsin hocam bence uğraşmaya değmez. Senin zevklerine ithaf etmiyor iphone baksana o kadar müziği dönüştürücek misin En kötü bi android bile alsan müzik derdin olmaz sd yeri olduktan sonra. Eğer müzikden vazgeçemem diyosan gene iphone mat oldu
    Sd kart işi kolaylık hakkten hocam :D bilmiyorum işte x compact da sar değerleri yüksek geldi bana aslında iyi cihazda, bi süre daha kullanırım elimdeki telefonu en kötü. Htc desire 728 şuan bu, arada bi telefon görüşmesinde karşıya ses iletmiyo zıkkım ses boğuk yada uzaktan geliyo diyolar sinir ediyo :D servise versem bozup geri gönderirler video kaydı ses kaydı falan sıkıntısız mikrofonu sağlamda yani.

• Sar değerleri artık git gide artıyor hocam bi samsung telefonlarında düşük tutuyor sanırsam diğer markalar hep arttırıyor şebekeden olsun radyodan olsun ki artık radyasyon eskiye nazaran her yerde arttı telefonun 1 küsür olmasının çevreden aldığımız radyasyondan daha fazla zararlı olacağını sanmıyorum. Kulaklıkla görüşme yaparsak bi nebze korunmuş oluruz onun dışında hep yanımızda telefon cepde elde 0.50 az olmuş fazla olmuş dert etmem ben. Ayrıca dediğin gibi yasal sınır olmasa adam arttırmaz gene alınabilir seviyede. Hocam o çıkanlar sd 835den geleceğinden en az 3kdan gelir ben sana söyleyim. Zaten dolar üzerinden çıkıyor bi de vergi yağmuruna tutulduğunda en aşşa 3k olur para sorun değilse bence değer ben compactları seviyorum.
  • Sara takılma üstte yazdım yazacağımı :D Donanımsal arıza hocam, eskide telefon yani normal artık telefonlar akıllandıkca yatırımı yazılıma yapıyolar donanımsal parçalar da daha çabuk bozuluyor ön planda olmadığından. Eskide kaldı o nokiaları 10 yıl kullanmalar :D
    Aynen hocam nerde eski nokia hala çalışır evde 6630 var nokia kaç senelik cihaz bilmiyorum ah bi Whatsapp çalıştırsa kullan al :D donanım zayıf yazılıma ağırlık var bide biliyorlar artık insanlar en fazla 1-2 sene sonra cihaz değiştiriyorlar,2 sene kullanan evladiyelik kullanmış diyosn artık, neden sağlam koysumki içindeki malzemeyi doğru. SAR olayıda tabi her yandan geliyo dış etkenlerde var cihazlarda modemler güçleniyo lte cat 6 sı bilmemnesi, yeni samsunglarda da yükseliyo eski Samsunglarda baya baya düşüktü sar değerleri. Yani tabi sürekli dibinde olcak korkutuyo 1 üzeri bir değer ama yasal sınır altında bu sağlığa zararlı olmayan bi değerdir Avrupa standartı bide adamlar sağlık konusunda her halta dikkat ediyolar yoksa sattırmazlar ürünü sar a bakmayıp alsam x compact ı bilemedim yeni gelen compact dediğin gibi 3 binleri bulur daha sağlam makina olcaktır illaki.

• İnşallah nokia yeniden androidde gümbür gümbür gelir donanımsal anlamda da taşş gibi lakabının tekrar karşılığını bize gösterirde bi nokia alıp 5 yıl gönül rahatlığıyla kullanırız :D Öyle hocam herşey kapitalizme uyuyor başka açıklaması yok Yani hocam telefonlar çıktıkca sar zaten artacak e şimdi sarı çok olmuş az olmuş ne farkedicek. X comp fiyatına göre iyi şansına üretimden hatalı sıkıntılı birşey denk gelmezse iyi kullanırsın bence.
    Fiyata göre iyi tabi x compact sar korkutuyo biraz onu da büyütmemek lazım sanırm dediğin gibi sonraki cihazlar daha yüksek sarlı olacak belki.
    Nokia keşke eski ününe kavuşsa :D çeşitleri çoğatsın pazarda yer edinsinde iyice bakalım ne seviyeye gelecek
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.