Şimdi Ara

XPERIA Z 10.4.B.0.569 TÜRKÇE ORJİNAL ROM (Jelly Bean 4.3 TR STOCK ROM GÜNCEL- 1271-5145) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
2
Favori
17.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet o dediklerinin hepsini secip yükledim başka sorunun nerde olma ihtimali var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fersefi2 kullanıcısına yanıt
    Başka bir bilgisayarda deneme şansınız varmı
  • cavit63 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, ilaç oldu.
  • şuanlık malesef tek pc var, millette sorun cıkmaz bende en cins sorunlar cıkar yardımların için teşekkür ederim

• şu linklerle bir daha ilgilenseniz rom dosyası yok ortalıklarda sky drivede dosya silinmiş diyo mega.co siteside hiç açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teamo -- 10 Ocak 2014; 17:22:15 >
  • teamo T kullanıcısına yanıt
    Linklerin ikiside çalışıyor şimdi kontrol ettim bir daha denermisiniz.
  • Merhaba

Benim telefonuma daha dün geldi 4.3 ve gelir gelmez bi sürü sorun da getirdi. Öncelikle Walkmanın kilit ekranındaki wigdet ı gelmiyo müzik dinlerken, dahası radyoya geçerken otomatik olarak kapatmıyor walkmani ikisi birden çalışıyor(radyodan walkmana geçerken de aynı). Son olarak da oyunları sesi ahize hoparlöründen geliyor. Çözüm önerisi olan?
  • bende şimdi pc üzerinden güncellemeye başladım bir önceki sürümü tlf yaptığımda tlf sapıtıyordu daha sonra tekrar pc den güncellemiştim bakalım nasıl olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baracuda43

Merhaba

Benim telefonuma daha dün geldi 4.3 ve gelir gelmez bi sürü sorun da getirdi. Öncelikle Walkmanın kilit ekranındaki wigdet ı gelmiyo müzik dinlerken, dahası radyoya geçerken otomatik olarak kapatmıyor walkmani ikisi birden çalışıyor(radyodan walkmana geçerken de aynı). Son olarak da oyunları sesi ahize hoparlöründen geliyor. Çözüm önerisi olan?

Sıfırdan mı geçiş yaptın bir Format at sıfırla yani her şey fabrika ayarlarına dönsün o zaman genel bug dışında sorunsuz kullanabilirsin

• Beyler bu romla ilgili bir sıkıntı var bazen mesaj yazarken telefon titriyor ve aşırı şekilde kasmaya başlıyor, böyle bir sorunu pc de yaşıyordum memory leak denen hafıza kaçırma sorununa çok benziyor. Bu sorun sonunda telefonu yeniden başlatmam gerekiyor bazen hat çat diye kesiliyor bu sorunlar acaba sony nin yayınladığı 4.3 demi var yoksa bu rom uygulanırkenmi sorun olmuştur bir önerisi olan yaa bu tarz bir sorun yaşayan varmıdır.

Son olara paylaşım için teşşekür ederim emeğine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Disaster

Beyler bu romla ilgili bir sıkıntı var bazen mesaj yazarken telefon titriyor ve aşırı şekilde kasmaya başlıyor, böyle bir sorunu pc de yaşıyordum memory leak denen hafıza kaçırma sorununa çok benziyor. Bu sorun sonunda telefonu yeniden başlatmam gerekiyor bazen hat çat diye kesiliyor bu sorunlar acaba sony nin yayınladığı 4.3 demi var yoksa bu rom uygulanırkenmi sorun olmuştur bir önerisi olan yaa bu tarz bir sorun yaşayan varmıdır.

4.3'te bazı sıkıntılar mevcut, ama bunları ilk kez duydum.

En iyisi bilgilerinizi yedekleyin, fabrika ayarlarına dönün, PC companiondan teli onararak güncellemeyi yeniden yükleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Hârimi

quote:

Orijinalden alıntı: Silent Disaster

Beyler bu romla ilgili bir sıkıntı var bazen mesaj yazarken telefon titriyor ve aşırı şekilde kasmaya başlıyor, böyle bir sorunu pc de yaşıyordum memory leak denen hafıza kaçırma sorununa çok benziyor. Bu sorun sonunda telefonu yeniden başlatmam gerekiyor bazen hat çat diye kesiliyor bu sorunlar acaba sony nin yayınladığı 4.3 demi var yoksa bu rom uygulanırkenmi sorun olmuştur bir önerisi olan yaa bu tarz bir sorun yaşayan varmıdır.

4.3'te bazı sıkıntılar mevcut, ama bunları ilk kez duydum.

En iyisi bilgilerinizi yedekleyin, fabrika ayarlarına dönün, PC companiondan teli onararak güncellemeyi yeniden yükleyin

anladım teşekkürler

• c(6602) cihazıma 4.3 ü flashladım tıkır tıkır çalışıyor teşekkürler
  • dgn61 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim iyi günlerde kullanın

• Hayır güncellemeleri sürekli takip ediyorum. Sorunu açıp kapatarak çözdüm teşekkürler. Fakat dün de farklı bir sorunla karşılaştım; chrome da sekmeler tuşuna bastığımda ekranda gidip gelmeler oldu aynı durumu chrome u açıp kapatarak test ettim devam etti. Bugünse herhangi bir sıkıntı yok. uygulama ile alakalı sanırsam. Realracing3 de de performans sorunları oluyor. "Genel bug" dan kast ettiğiniz nedir?
  • Baracuda43 kullanıcısına yanıt
    chrome daki sorunlar bende de mevcut ekran kararıyo
  • Merhaba;
    4.2 sürümü ile 4.3 sürümü arasında
    performans-batarya ömrü gibi artı eksileri her ikisi için sıralarmısınız
  • cavit63 kullanıcısına yanıt
    Abi ellerine sağlık yeni 101 linkini eklemişsin...

• Hârimi kullanıcısına yanıt
    Bu seferki alıntı oldu xda.da birisi yüklemiş oradan aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavit63

Bu seferki alıntı oldu xda.da birisi yüklemiş oradan aldım.

Olsun abi alıntı da olsa arkadaşlara yardımcı olmak maksat...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.