Şimdi Ara

Xperia Z Batarya değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu yaklaşık 3,5 senedir sorunsuz kullanıyordum, son 4 gündür önce şebeke gitmeye başladı sonra kendi kendine kapanmaya; kapanmalarda bazen reset şeklinde oluyor. Ardından açtığımda "uygulamalar optimize ediliyor" yazıyor ama şarja takmadan açamıyorum. Şarja taksamda %20/%38/%45 diye artıyor. 5 dakikada %90 oluyor. İnternetten araştırdığımda batarya bitik yazıyordu. Bende değiştirecem ama 2 tane sorum var:
    1) 20TL'ye de batarya var 90TL'ye de, orjinalde olur ama orjinale yakın en azından elimde patlamayacak bataryayı nereden alırdım?
    2) Bataryayı değiştirsem başka sorun çıkarır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok pahalı bir şey bulmanıza gerek yok. Bire bir orjinal bataryayı bulmak biraz kasvetli. Fakat orjinali aratmayan bataryalarda mevcut. Çokta ucuz bir şey almayın. Gitti gidiyor gibi sitelerde iade garantili orjinal diye satılan ürünler var. Müşteri yorumlarına ve satıcı puanına bakarak belli başlı satıcılardan alabilirsiniz.

İşin ehli değilseniz bataryayı değiştirirken cihaza zarar verebilirsiniz. Yapabileceğinizi düşünüyorsanız değiştirin, yapamayacağınızı düşünüyorsanız işin ehli birine değiştirttirin. Zira geri dönüşü zor sıkıntılar da gelebilir başınıza.
  • alasefiye A kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta içerisinde değiştirttim. İşçilik dahil 70 TL tuttu. Orjinal mi imitasyon mu bilmiyorum ama takılan pil çıkan ile aynıydı. Şu an ki performansını bilmiyorum ama, tamir sonrası bir akrabama vermiştim.
  • arkadaslar mrb.bende de aynı sorunlar bugün itibariyle başladı.durup dururken kapanıyor telefon.sarja takıp actıgımda androıd baslatılıyor dıyor ve bılmem kac uygulama optımıze edılıyor dıyor.sız bataryayı degıstırdıkten sonra bu sorunlar cozuldu mu?eger oyleyse bende degıstırıcem:(
  • mystere M kullanıcısına yanıt
    Pil nasil usta ne kadar gidiyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pil çok gitmiyor kardeşim ya. sarjdan cıkarınca 5-10 dk ya kalmadan kapanıyor.
  • babapars kullanıcısına yanıt
    Ortalama 1 gün gün gidiyormuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.