Şimdi Ara

Xperia Z su aldı Garanti Kabul etmiyor. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
6.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçmiş olsun hocam hiç yoktan çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARIKAN

HIZLI AL.COM.METRO.VE GOLD SİNGAPUR PAZARININ MALLARINI TÜRKİYE PAZARINDA SATIYORLAR.VE İNSANLARIN SONY İLE İRTİBATINI KOPARTMAK İSTİYORLAR..AMA BE SİNGAPUR SONY!E MAİL ATTIM.

BURALARDAN SONY ALIRKEN DİKKAT EDİN SORUN YAŞARSINIZ KISACASI PARANIZ FAZLA İSE ALIN.YOKSA KESİNLİKLE ALMAYIN..AŞAĞIDA SONY TÜRKİYENİN BANA VERDİĞİ CEVAP......DİKKATLİ OLUN

Sayın .........
    Sony Xperia Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Sorununuzla ilgili olarak, 35511................IMEI numaralı Sony Xperia™ Go model telefonunuz Singapur'da satılmak üzere üretilmiştir.

Sony Mobile distribütörleri haricinde Türkiye'ye giriş yapmış Sony Mobile ürünlerinin Türkiye'den alınmış faturaları ile Sony Mobile Türkiye yetkili teknik servislerimizden Garanti Kapsamında destek alamazsınız.

Sizi ayrıca bilgilendirmek isteriz ki Sony Mobile Türkiye yetkili teknik servisleri Arvato Teleservice ve Asya Telekomünikasyon firmalarıdır.

Cihazınız hakkında teknik destek için +90 212 473 77 77 numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ürünlerimiz, servislerimiz ve teknik desteğimiz ile ilgili daha ayrıntılı bilgi içinwww.sonymobile.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bilmenizi isteriz ki 7 gün içerisinde yanıtlanmayan e-postalarınız sistemimiz tarafından otomatik olarak kapatılır. Daha sonra ki iletişimleriniz teknik birimimize ulaşmayacaktır bu yüzden yeni bir sorgulama başlatmanız gerekecektir.

Saygılarımızla,
    Berk Denizoglu

Sony Xperia Müşteri Hizmetleri

distirübütör distirübütör distirübütör distirübütör distirübütör distirübütör
    arkadaşlar internetten alırken dikkat edin müşteri hizmetlerini sorun sony türkiye garantilimi diye bu tüm ürünler için geçerli samsung lg vs. adamlarda yalan yokki distirübütör ise zaten açıklamalarda yazıyorlar değilse ithalat yazıyorlar hatta akakce.com da distirübütör filtrelemesi bile var dikkatli olursanız hem ucuz hemde distirübütör alabilirsiniz 200 tl fark verin distirübütör alın

• HaCToR kullanıcısına yanıt
    hocam iyi günler benim cihazada su girdi önce cihaz işlem sırasındadır yazıyodu şimdi cihazınız için yedek parça bekleniyor yazıyo acaba sizde nasıl seyretmişti bu olaylar bende de demi aynısı olcak
  • Konu içinde telefonu suya sokanlara tepki verenler var.şahsen ben denemek amaçlı dahi suya sokmam.ancak adamlar telefonun reklamını suyun içinde yapıyorsa bir gariplik yok tüketicinin bunu yapmasında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba. Bende bu yazıları görmeyip Sony Xperia Z1 almış bulunmaktayım. Telefonum tüm şartlara uygun olduğum halde su geçirdi. Kapaklar sıkıca kapalıydı, 1.5m derinlik yoktu 30dk yı geçmedi.
    Öncelikle telefonlar suya girip çıktıkça hoparlörlerinde ses azalması başlıyor. Herneyse sudan çıktıktan sonra telefonum kapandı ve birdaha şarj olmadı. Vatan Bilgisayar aracılığıyla telefonumu Sony' e gönderdim daha sonrasında Teleservice üzerinden yapılan işlemleri kendim takip ettim. Orada sürekli aradığımda Ceyda adında bir bayan çıkıyor ve insanı tersler gibi hadi biranevel şu telefonu kapat da başka müşteriye bakayım der gibi konuşan biri oturuyor belli ki.
    Cihazımda sıvı teması tespit edilmiş, anakart da problem varmış, tamiri ekonomik olmadığı için geri gönderilmiş. 2200 TL vererek aldığım telefonumu gönül rahatlığıyla çöpe atabilirsiniz demekten başka nedir bu? Hayatım boyunca överek kullandığım Sony' den soğuma sebebimdir. Bu durumda yapılması gereken nedir arkadaşlar, Gidip yeni bir telefon almak benim için şuan imkansız. Mahvoldum diyebilirim. Saygılar

• dalga mı geçiyorlar ya, bir de su geçirmiyor diye ürün satışı yapıyorlar
  • ARKADAŞLAR TELEFONUNUZ SUYA YADA DENİZE DÜŞERSE KESİNLİKLE FÖN MAKİNASI VB. ŞEYLER KULLANMAYIN

ÇÖZÜM = ELEKTİRİKLİ SÜPÜRGE VE PİRİNÇ

AŞAĞIDAKİ VİDEODA ANLATTIM BİLGİ EDİNEBİLİRSİNİZ

https://www.youtube.com/watch?v=RbbTTvldrAM
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.