Bildirim
Xperia Z Yanıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bu havalarda gayet normal.
İşlemci sıcaklığı 80 dereceye kadar çıkabilir, önemli olan bataryanın 43-44 dereceleri geçmemesi. -
Arka planda çalışan çok fazla uygulama varsa o sebep olabilir. Yaz ayında ısınma olağan birşey ancak bir yazılım onarımı yapmanızı öneririm. o derece ölçen programları çok fazla tavsiye etmem doğsu sonucu her daim vermiyorlar baazen 100 dereceleri gösteriyor ki imkanı yok o dereceler de telefonların çalışma mesela batarya 60 dereceye çıktı her hangi bir yanma durumuna karşı kendini korumaya alıp telefonu kapatır. -
Batarya ısınmıyor ama anakartın olduğu taraf çok ısınıyor özellikle hücresel veri kullanırken çok fazla yapıyor bunu. Bı kere yere düşmüştü ondan sonra başladı bu ısınma forumda bi arkadaşın daha basına gelmiş yere düştükten sonra ısınma sorunu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende de aynısı var düştükten sonra 5 dk kullanınca yanıyor telefon çaresini bulamadım.Yardımcı olan da yok -
1. Hücresel veriyi kapatın ve öyle kullanmayı deneyin, ısınma gözlenmiyorsa sıkıntı antendedir.
2. Buna rağmen ısınma gözleniyorsa telefonun ekranını açık tutarak önce düşük sonra yüksek parlaklıkta bekletin ve hiçbir işlem yapmayın, ne Wifi ne de mobil veriye bağlanın , eğer aşırı ısınma gözleniyorsa büyük olasılıkla düşmeden kaynaklı donanımsal bir problem olabilir.
Durduk yere ısınıyorsa sıkıntı var ama oyun oynuyorsan normaldir.
Kardeşim bende xperia z kullanıyorum telefonum özellikle watsapp görüntülü arama sadece 5 dk oyun oynarken yada bir sahadan a gireyim arkadada cherome açık olsun yada telefonun anakartını 2 dk tutana helal olsun derim öyle birşeyki yanıyorr yanıyorr 5 dakika bu sıcaklıkta durunca ekrana yazı geliyor aşırı sıcaklıktan dolayı telefonunuz kapatılıyor diye
Sony e mesaj attım nedendir bi açıklayın işte fabrika ayarlarına dönün düzelmezse gönderin bakalım dediler fabrika ayarlarına döndüm yine aynı
sorunu tahminimce buldum benim android sürümüm 5.1.1 ilk çıktığında bu cihaz 4.2.3 kitkat sürümüyken böyle bir sorunum yoktu ben android sürümüyle stabil çalışmadığını dününüyorum tekefonu rootlayarak 4.2.2 dönecegim düzelirse sizede söylerim
Düzelmezse de dediğiniz gbi düşmeyle alakalı arka kapagım da sürekli oynuyordu arka kapakta soğutucu bir sistem var kapağa yapışmış bi şekide sanırım o sisteme temas eden entegreli bir sistem temassızlık yapıyor sorunun üzerindeyim çözdüğümde sizlerle paylaşacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Benzerini Z ultra da yaşadım. O derece ki telefon ısıdan reset atıyordu. Telefonu sıfırladım. Tekrar tek tek uygulamaları emin olduktan sonra kurudum . Sorun çözüldü. Arka planda çalışan internet bağlantılı bir program yapıyordu.
Sorun çözüldü. Sıfırlamadan sonra hemen tüm programları kurma .. Acil olanaları kur. Sorun yaşamazsan tek tek emin olarak ilave et. Mesela bir program kur. telefonu etkilemediğinden emin ol. sonra diğerini kur. Böylece hangisinin buna sebep olduğunu bulabilirsin.
telefon root lu ise sorun oluyor sanırım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X