Şimdi Ara

XPERIA Z1 ile LG G2 arasinda kaldim yardim edebilit misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni telefon alacagim ve xperia z1 ile lg g2 arasinda kaldim.. Kullanicilardan goruslerini almak istiyorum fiyat ozellikler vb acisindan. Birde biraz komik olacak ama ben kare dikdortgen telefonlari seviyorum z ve z1 gibi kullanim acisindan daha mi iyi kenarlari yuvarlakimsi olan telefonlara gore? Simdiden tesekkurler.. Arkadaslar birde sizce xperia z2 ne kadar olur Turkiyeye geldiginde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son sorundan başlayayım. Xperia Z2, 2500 TL'den aşağı girmez piyasaya.

Kullanım açısından köşeleri yuvarlatılmış telefonlar daha rahat kullanılır. Daha ergonomiktir. Tasarım ise kişiden kişiye değişik. Ben de keskin hatlı telefonları daha çok seviyorum mesela. Hatta tasarım konusunda en çok hoşuma giden telefon ilk nesil Xperia Z'dir.

LG G2'nin ekranı ve pil ömrü daha iyi, Xperia Z1'in ise kamerası ve malzeme kalitesi. Diğer özellikleri üç aşağı beş yukarı benzer diyebilirim.

LG G2'nin fiyatının daha uygun olduğunu düşünürsek LG G2 tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 2 Nisan 2014; 21:46:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Son sorundan başlayayım. Xperia Z2, 2500 TL'den aşağı girmez piyasaya.

Kullanım açısından köşeleri yuvarlatılmış telefonlar daha rahat kullanılır. Daha ergonomiktir. Tasarım ise kişiden kişiye değişik. Ben de keskin hatlı telefonları daha çok seviyorum mesela. Hatta tasarım konusunda en çok hoşuma giden telefon ilk nesil Xperia Z'dir.

LG G2'nin ekranı ve pil ömrü daha iyi, Xperia Z1'in ise kamerası ve malzeme kalitesi. Diğer özellikleri üç aşağı beş yukarı benzer diyebilirim.

LG G2'nin fiyatının daha uygun olduğunu düşünürsek LG G2 tavsiye ederim.

LG G2 ile Z2 yi karsilastirmamiz gerekirse neler soyleyebilirsiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z2 daha yeni bir telefon olacağından tabiki LG G2'den çoğu konuda üstün olacaktır. İşlemci hızı biraz artırılmış, ram 3gb yapılmış, 4k video özelliği getirilmiş, fotoğraf kalitesi de arttırılmış olacaktır. Xperia serisinin zayıf noktası ekran da bu Z2'de artık geliştirilmiş.

Ancak 2500 TL bandından piyasaya gireceğini düşünürsek ben beklemeye değeceğini düşünmüyorum.
  • Lg g2 alayim o zaman hersey icin tesekkurler elinize saglik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S5 var 2200'e , Lumia 1520 var güzel telefonlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.