Şimdi Ara

Xperia Z1 Klavye Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonumda örneğin mesajlaşırken "S" tuşuna bastım mı "A" tuşunu algılıyor. bu problemi genellikle klavyenin(sony nin kendi klavyesi) sol kısımlarında alıyorum. Acaba telefonun kamerası felan mı bozuldu ? Yardımlarınızı bekliyorum.

• Klavye ile kamera arasında ki farkı anlamadım nedir bu ??

Ayrıca bendede oluyor res atınca düzeliyor.
  • Kamera derken ekran kamerası dokunmatiği sağlayan kamera.
  • Telefonu calibre edersen bir sorunun kalmaz
  • aynı sorun bende de var ve telefondan iğrenmeye başladım. yabancı sitelere bakın bu sorundan çok muzdarip insan var. iphone 5s alacağım, kafam rahat olur.
  • "ekran kamerası dokunmatiği sağlayan kamera"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

"ekran kamerası dokunmatiği sağlayan kamera"

hayırdır komik mi? Akıllı tahtalarda da kullanılan bu çapraz kameralar telefonlarda da kullanılmıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karizma 27 -- 13 Haziran 2014; 15:42:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 KAMERA LEKESİ SORUNU!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Klavye ile kamera nasıl bağdaştırınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevfikkavil

Klavye ile kamera nasıl bağdaştırınız

anlamamak için diretiyorsunuz galiba üstte belirttim ekrana görüntü veren içten kameralar vardır , dış 20.7 mplik kamerayı demiyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karizma 27

quote:

Orijinalden alıntı: tevfikkavil

Klavye ile kamera nasıl bağdaştırınız

anlamamak için diretiyorsunuz galiba üstte belirttim ekrana görüntü veren içten kameralar vardır , dış 20.7 mplik kamerayı demiyorum .

Kusura bakmayın yanlış anlamışım bu konuda hiç bi fikrim yok maalesef

• Aynı sorun bende de var hemen geçiyor.Sony'nin güncelleme yayımlaması lazım.
  • Peki bu kalibreyi nasıl yapabilirim. Ancak telefonu resetleyince düzeliyor.
  • yanlış yazma sorunu bendede oluyo bazen.özellikle vatsap yada facede oluyo. mesela g ye basıyorum h yazıyo yada L harfi başka bişi yazıyo.bi türlü istediğim harf yazmıyo.. bi süre sonra geçiyo..nedenini bilen varmı.nedir çözümü.. alıntılarsanız sevinirim.
  • Sorun devam ediyor

Klavye bozuluyor a ya basıyorum y yazıyor harfler kayıyor aşırı derecede ısınıyor

• Karizma 27 K kullanıcısına yanıt
    Sen artist misin? Çok basit bir şekilde açıklamak yerine saçma sapan kelimelere başvurup bir de adama bozuk atıyorsun

Ben "ekrana görüntü veren kamera" terimini bilmiyorum ama piksel diye bir şey biliyorum? Senin bu anlatmaya çalıştığın şey, piksel olabilir mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.