Şimdi Ara

Xperia Z2 Android 7 Noughat Güncellemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Z3'ün 7.0 Noughat alıp Z2'nin almaması çok tuhaf çünkü arasında donanımsal olarak neredeyse pek bir fark yok. 6.1 Marshmallow güncellemesi çok kötü durumda şuan...
    Sony 3 yıl olmasına rağmen hala telefonunu destekliyor ama bu telefon 7.0 almayı kesinlikle hakediyor. Konu hakkında Sony tarafından bir açıklama yapılmadı sanırım henüz.
    Madem Z2 güncelleme almayacak o zaman Z3'de almasın Z3+ itibaren başlasın güncelleme...

• Sony mağdur etmemeye çalışır kullanıcılarını.Dert etmeyin yapabilecekleri bir şey varsa yaparlar.
  • İnşallah gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia z ye bile lolipop veren sony kullaniciyi yine uzmez umarim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3 almayacak deniyor. Bir ihtimal yine alabilir de Z2 yi unutun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Z3 almayacak deniyor. Bir ihtimal yine alabilir de Z2 yi unutun

Sony ile alakası olmayan bir durum. İşlemciyi üreten firma grafik sürücüsünden desteği kesiyor ve firmalarda ortada kalıyor ihale Qualcomm'da.
  • Telefonun ayarlar destek bölümünden sony nin destek bölümüne z2 ye neden N veremeyeceğinibunu kaldırabileceğini belirten mail attım sizde atin bir baskıoluşsun ıngilizce olarak gönderdim

• Z3 bile listede yok. Siz Z2 diyorsunuz...

• Z3 ile Z2 teknik olarak aynı telefon zaten ufak bir işlemci farkı var 200Mhz kadar ve yenilenmiş tasarıma geçtiler Z3 ile o kadar.
  • Hala öğrenemediz bunlar hep satış stratejisi.
    Z2 donanımı hayli hayli yeter ama vermicekler
    Bu işler böyle malesef.

• Z > Lollipop
    Z1 > Marshmallow
    Z2 > Marshmallow2
    Z3 > Marshmallow3 ? Nougat

Durum böyle. Z2 almayacak zaten kafadan eleyin. Şu an kritik durumda olan z3 ve büyük ihtimal oda almayacak, çünkü qualcomm driver desteği vermiyor. Sony güncelleme konusunda iyi bir firmadır, ama işlemci üreten vermeyince sen birşey yapamıyorsun maalesef.
  • Bizim gibi üçüncü sınıf ülkeler kafa yoruyor böyle şeylere ne yazık ki. Elalem dışarda kontrat ile her sene yeni modele geçiyor aylık sabit faturasını ödüyor sadece. Biz de 3310 misali elimizdeki 10 sene gitsin diye bekliyoruz. Ben de Z2'yi iki yılı aşkın süredir kullanıyorum ama artık gidici olduğunun farkındayım ne kadar temiz de tutsam uygulamalar gelen güncellemeler telefonu hantallaştırıyor. Hele yılların Facebook uygulaması gözüme ne kadar karışık geliyor ekledikçe ekliyorlar ekledikçe ekliyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.