Şimdi Ara

Xperia Z2 Compact sertifika onaylarında görünmeye başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Görende yenisi çıkınca eskisi servis dışı kalıyor sanacak

• İphone varken bunlara para verilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 aydan önce türkiyeye gelmez kasmayın bukadar..Yeni model tüketicinin yararına çeşit artıkça eskidikce fiyat düşer.Zorla mı aldırıyolar bazılarınıza son modeli anlayamadım
  • harbiden fiyatları çok yüksek yada ben fakirim :D

• daha z2 piyasada yok satışa sunulmadı :)) Z2 compact geliyor diyorlar.
    bide Sony Xperia ZR çıkarmış bnce alınacak telefon o çünkü hem fiyatı uygun hemde her türlü kullanabileceginiz bir telefon ama kararsız kaldıgım nokta teknosa telefonun ekranına tft diyo sony ise sitesinde bravya teknolojisi diyo hangisi kararsız kaldım...

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Tahminim 2015 eylul ekim gibi gelir ulkemize ve 2000i gecmezse yine guclu ama tepsigibi telefon olmasin saglam olsun diyen kitle icin cokcazip olur..

Hocam çok kötümser bir görüş olmuş sizinki. Her 6 ayda bir amiral gemi çıkaracağım diyen SONY. Muhtemelen Temmuz 2014'te Z3 veya her ne isimle olursa olsun bir amiral gemi çıkaracaktır. Bundan öncede Z2 Compact'ı çıkarır. Zaten haberdede yazdığına göre lansmandan sonra direk Global pazara sunulacakmış. Vel hasıl kelam, yaz sonlarına doğru bu telefon raflarda olur gibime geliyor
  • z1c z1'den ne kadar sonra çıktı biliyor musunuz arkadaşlar z2c lansman yapılır yapılmaz global satışa çıkacakmış
  • tevhid001 kullanıcısına yanıt
    ZR Avrupa'ya gelmedi.özetle z'nin ufağı denilebilir ama TR'de bulamazsınız.çıkalı 5-6 ay oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 5 Nisan 2014; 23:53:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevhid001

daha z2 piyasada yok satışa sunulmadı :)) Z2 compact geliyor diyorlar.
    bide Sony Xperia ZR çıkarmış bnce alınacak telefon o çünkü hem fiyatı uygun hemde her türlü kullanabileceginiz bir telefon ama kararsız kaldıgım nokta teknosa telefonun ekranına tft diyo sony ise sitesinde bravya teknolojisi diyo hangisi kararsız kaldım...

Hocam Tft ekran var. Bravia Engine, Sony telefonlarda kullanılan bir ekran yazılımıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • z1 compact ist bilişimde 1.500 lira koş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.