Şimdi Ara

Xperia Z2 kamera buğusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1yıldır sıkıntısız olarak suya soktuğum sony z2 marka telefonum kapakları kapalı (hatta elimle ortasından bastırdığım halde)kamera buhar yaptı.Ön kamera kendiliğinden geçti ancak arka kamera hala buharlı.Sudayken kulaklık tanınmadı uyarısı geldi.Sanırsam kulaklık girişinden su veya buhar aldı.Herşey eksiksiz çalışıyor arka kamerada dahil.Bu buhuyu nasıl alabiliriz?.Bir şey daha telefonu aldığımdan beri mikrofon karşıya sesi iyi iletmiyor.Servise verdim yaptık dediler değişenbirşey yok ayıplı telefon olabilirmi?Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güneşe koydukça ısıdan zamanla geçiyor yalnız yandaki kapaklar zamanla deforme olabiliyor onlara dikkat edin.
  • Malesef Bu Z2 De Kronik Bir Sorun Arkadaşım Çözümü Servise Gitmesi Kamera Modülü,Kamera Camı Veya Arka Kapağın Değişmesi Tek Çözüm Bende Aynı Problemi Yaşadım Bende Servise Gönderdim 4 Defa Sonra İl Tüketici Haklarına Dilekçemi Verdim Fatura Bedelini İade Ettiler Bir Haftalık Süre Zarfında Üstelik İstanbulda Oturuyorsanız Bakırköyde KVK Ya Kendiniz Götürün 3-4 Günde Tekrar Alıyorsunuz Zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.