Şimdi Ara

Xperia z2 kırık ekrandan bılgılerı alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ekranım tamamen calısmıyor sadece yarım goruntu var ve hıcbır işlem yapamıyorum sadece içinden rehberımı almak ıstıyorum. ınternette arastırdım bazı programlar var ama telefondan Usb hata ayıklama modunu aktif etmem gereklı onuda yapamadıgım ıcın caresız sizlere danışmak ıstedım.

Bu usb yı aktif etmemın bır yolu var mı yada ne önerirsiniz

Saygılarımla.

• -Ayarlar yedekle seçeneğini deneyebilirsiniz.
    -Kayıtlar uygulamasına girip oradan deneyebilirsiniz
    -Xperia companion uygulaması üzerinden deneyebilirsiniz. ( Ekran çalışmıyor ise en iyi yöntem budur)
    -Eğer hesaplarınız ile senkronizyon sağlamışsanız belki google yedekleme yapmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

-Ayarlar yedekle seçeneğini deneyebilirsiniz.
    -Kayıtlar uygulamasına girip oradan deneyebilirsiniz
    -Xperia companion uygulaması üzerinden deneyebilirsiniz. ( Ekran çalışmıyor ise en iyi yöntem budur)
    -Eğer hesaplarınız ile senkronizyon sağlamışsanız belki google yedekleme yapmıştır.

ekran calısmadıgı ıcın companion denedım backup aldırdım ama elımde xperia telefon olmadıgı ıcın baska o sebepten backup'ı acıp numaraları alamıyorum.

google hesabınıda hatırlamıyorum maalesef :(

başka önerınız var mı :(((
  • crazydange kullanıcısına yanıt
    Xperia companion nereye yedek aldı biliyorsanız o klasörde ki dosyaları açmaya çalışmak daha mantıklı hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Xperia companion nereye yedek aldı biliyorsanız o klasörde ki dosyaları açmaya çalışmak daha mantıklı hocam

peki hangı programla acabılırım bılgınız var mı ?

Backup burda :

ama içine girdiğinde böyle bir dosya mevcut:

• crazydange kullanıcısına yanıt
    Klasörler içine girin dosya türüne göre illa ki bir uygulama vardır hocam. Birde companion yedek dosyaları diye aratın belki bir yöntem vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun hdmi girisi varsa televizyona bağla otg den de mouse bağlarsan istediğin herşeyi yapabilirsin.

Ben ekranı kırık telefonu biraz evirip çevirip android stick dönüştürmüstum. Sim girişli android box nerde görülmüş ki.

• tecnojap T kullanıcısına yanıt
    Z2 de sadece micro usb girişi ve kulaklık girişi var. HDMI girişi en son Xperia S de kullanıldı.

• tecnojap T kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgilendirme için teşekkürler ama böyle ekran paylaşımları için en azından kablosuz için ekrandan 1-2 yere girmek gerekiyor. Umarım kabloluda direk aktarır ama ben pek sanmıyorum direk aktaracağını.
  • Direk aktarıyor hocam. Hicbir komuta gerek yok. Telefoncu arkadaslar bazen uygun ekran temin etmeden bu yöntemi deneyip anakartın tam olarak çalışıp çalışmadığını kontrol edip ondan sonra ekran istetiyorlar toptancıdan. Alın siz telefonunuza uygun olan hdmi kablosunu işiniz halolsa da olmasa da kullanıl iade edersiniz. (gönlünüz el verirse tabi)
    Ama bir sorun yeni aklıma geldi. Hdmi girisini usbden yaparsanız telefona mouse baglayamazsınız. Sadece ekran goruntusunu televizyona vermekle yetinirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecnojap -- 3 Nisan 2017; 1:47:13 >
  • Telefonun ekranını yapıp kullanmayı düşün müyor musun?

Ekranı yapmadan bilgilerini almaya çalıştığına göre yapmayı düşünmüyorsun demektir.

Eğer düşünmüyorsan anakartı sat bana ben ekran takıp bilgilerini sana yollarım. Ekranı da ben alırım tel de benim olur.Bundan daha iyi bir fikir de aklıma gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: adroid

Cihazı alırım hocam 700 tl karşılığında ama hemen alaman 5 6 ay sonra falan

kırık ekranlı cihazı mı alıyorsunuz benmi yanlış anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YediGüzelAdam

quote:

Orijinalden alıntı: adroid

Cihazı alırım hocam 700 tl karşılığında ama hemen alaman 5 6 ay sonra falan

kırık ekranlı cihazı mı alıyorsunuz benmi yanlış anladım.

Neden olmasın ki yaptırıp kullanırım ama sonradan deymez dedim

• Hocam bizim de z1imiz kirildi ekran dokunmatik gitti.
    Otg kablosu ile mouse baglayip verilerimizi aldik içinden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.