Merhab arkadaşlar dün telefonumu ırmağa düşürdüm. Daha önceden bi çok kez suyun içine soktum hiçbişey olmadı, ama yan kapağı(şarz) kullanıma bağlı olarak eskimişti. yerine oturmuyordu. telefonu sudan çıkardım ekran gidip geldi. hemen kapattım telefonu. şarz kapaklarını açtım içindeki suyun akmasını sağladım. eve gidince kompresörle hava vurdum suyu iyice temizledim. telefonu açtım ekran yine gidip geliyordu lcd panelin içine su girmiş 1,2 saniye geçmeden ekran tamamen gitti. şimdi ise ekran çalışıyor. telefon çalışıyor ama sadece floresanlar çalışmıyor. yani ekrana ışık veren yerler.güneş ışığı vurduğu zaman ekranı görebiliyorum ama çok az. telefonu açıp iyice kurutsam ekran yine çalışırmı veya ne yapmalıyım? bu arada şu kırmızıya dönen etiketede baktım şarz portunun olduğu yerdeki şu kapağın hasarlı olduğu bölümdeki etiket halen beyaz. yani suyu burdan almamış. muhtemelen sağlam olan taraftan sd kartın olduğu bölümden aldı. üstelik kapalıydı bu kapak. garantinin kabul edeceğini düşünmüyorum ama yorumlarınızı bekliyorum.
Kompresör yanlış olmuş, diğer türlü alkol veya çeşitli solüsyonlar ile kurtarılma şansı vardı. Panelden ümidi kesin derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yanlız arada geliyor görüntü, 1 saniyede olsa pır pır ediyor. floresanların yanmama sebebini anlayamadım. alkolle temizlemek aklıma geldi ancak yanımda gerekli malzemem yoktu.şuan güneşe koydum telefonu. servisin kullanıcı hatası deyip göndermeyeceğini bilsem göndericem garantiye.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme