Şimdi Ara

Xperia Z3 Compact Garanti Süreci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık bir yıl garantisi olan Z3 Compact cihazımı ekran kalkması,yakınlık sensörü arızası ve Microsd kapağı gevşeklik problemleri yüzünden garantiye yollayacağım ama daha önce çok acı bir teleservice macerası yaşadım ve 6 ay uğraşıp paramı aldım ve yeni bir macera daha başlayacak sanırım bu aşamada yardımlarınızı bekliyorum ilk önce teleservis mi yoksa kvk ya mı göndereyim, ben tabiki ücret iadesi istiyorum ne yapayım ileride sıkıntı olmaması için cihazı gönderirken onarım ve değişim istemeden direk ücret iadesi mi isteyim,yasal süre içinde onarım değişim olursa yapacak birşey yok ama olmaz ise elim sağlam olsun istiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 21:55:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Æ***

Merhaba Arkadaşlar.

Yaklaşık bir yıl garantisi olan Z3 Compact cihazımı ekran kalkması,yakınlık sensörü arızası ve Microsd kapağı gevşeklik problemleri yüzünden garantiye yollayacağım ama daha önce çok acı bir teleservice macerası yaşadım ve 6 ay uğraşıp paramı aldım ve yeni bir macera daha başlayacak sanırım bu aşamada yardımlarınızı bekliyorum ilk önce teleservis mi yoksa kvk ya mı göndereyim, ben tabiki ücret iadesi istiyorum ne yapayım ileride sıkıntı olmaması için cihazı gönderirken onarım ve değişim istemeden direk ücret iadesi mi isteyim,yasal süre içinde onarım değişim olursa yapacak birşey yok ama olmaz ise elim sağlam olsun istiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılar...

aynı sorundan dolayı cihazımı ankara teleservice e gönderdim durum hala bu şekilde. iş uzayacak galiba. 20 iş günü dolduğu anda hakem heyetine başvuracağım.

Aksiyon Kullanıcı Tarih

Kargo giriş yapıldı (Ankara) - 07.06.2016 17:41
    Kayıt alındı -TELESERVICE 08.06.2016 17:28
    Cihaz tamire alındı - TELESERVICE 09.06.2016 08:15
    Yedek parça bekliyor - TELESERVICE 09.06.2016 08:18

Hata Bilgileri
    Dokunmatik ekran kusurlu
    Diger hatalar

• 20 Haziranda yolladığım cihaz,29 haziran itibari ile elime ulaştı,komple kasa değişmiş,bu halde belki satabilirim,sıfır gibi sonuçta :)
  • quote:

20 Haziranda yolladığım cihaz,29 haziran itibari ile elime ulaştı,komple kasa değişmiş,bu halde belki satabilirim,sıfır gibi sonuçta :)

hayırlı olsun :) bende de birebir ayni sorunlar var ayrıca titreşim motoruda bozuk.. umarım benimde değiştirirler kasayı. ben çok memnundum telefondan inşallah sıkıntı çıkarmazlar serviste :/
  • quote:

20 Haziranda yolladığım cihaz,29 haziran itibari ile elime ulaştı,komple kasa değişmiş,bu halde belki satabilirim,sıfır gibi sonuçta :)

hocam ne kadar tuttu masraf?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.