Şimdi Ara

Xperia Z3c faturasız garantiye yollanır mı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi forumlar dh ailesi konuyu yanlış yere açtıysam da affola.

Büyük bir sorunum var ve yardım edebilecek kişiler çevremde çok sınırlı o yüzden işin erbaplarından bilgi almak istedim elimde xperia z3 compact telefon var garantisi hala devam ediyor ama faturası yok ve telefon suya düşüp bozuldu garantiye yollamam gerekiyor hiç umut yok açılmıyor ve daha da büyük sorun ben şuan telefonun alındığı şehrin 911km uzağında tatildeyim ne kutusu ne de telefonun açılmaya mecali var sadece imei numarası mevcut ve kutusunda mobitel yazdığını biliyorum garanti belgesi falan hep var ama yanımda değil bunu memlekete dönmeden direk burada garantiye yollama vs gibi bir ihtimalim var mı ya da eve dönmen lazım derseniz orda neler yapmalıyım daha önce hiç böyle bi problem yaşamadığım için işim düşmemişti bilgilerinize ihtiyacım var herşey için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetct35 -- 11 Temmuz 2016; 8:35:14 >

• Tabikide gönderilir. Ama once sony servisi ara durumu bahset onlar yardimci oluyorlar. Ayni durum suan bendede var aradim faturya gerek yok dedi cunku sistemden gorunuyor garantisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qumral42 -- 4 Eylül 2016; 15:07:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetct35 A kullanıcısına yanıt
    yollanır tabii. onlar imeisinden garanti durumunu görüyolar sıkıntı yaşamazsın. garantisi olupta göndermeyenler gönderenlerden daha çok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.