Şimdi Ara

Xperia Z3C MP3 Takılma Sorunu Acil Yardım Lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazım yaklaşık bir senelik ve gayet de güzel çalışıyor ama son zamanlarda buna bir şey oldu. MP3'ler çalarken takılıyor, şarkının arasında filan kısa kısa takılmalar oluyor.

İlkin kulaklık girişi sandım değil. Yazılım çakışması dedim, üç kere fabrika ayarına çevirdim olmadı. Müşteri hizmetlerini aradım güvenli modda yaptık olmadı.

En sonunda sorunun kaynağını buldum. Cihazın ekranı kapandığında MP3'ler takılıyor. Ama ekran açık iken mükemmel!

Sizce ekran kapandığında ne oluyor, neden MP3'lerde takılmaya neden oluyor. Harici ve dahili iki farklı müzik çalarla da denedim fark etmedi. Sebep buralarda bir yerde gizli.

Acil fikirlere ihtiyacım var.

Ekran kapandığında MP3'ler neden takılır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 14 Nisan 2017; 20:33:41 >

• Farklı bir müzik çalar dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denedim. Zaten farklı bir MP3 çalar kullanıyordum. Onu kaldırdım. Başka uygulamalar denedim yine aynı. Kendi uygulamasını denedim yine aynı.

Ekranı kapattığımda kısa bir süre sonra MP3'ler takılmaya başlıyor. Meret o kadar da iyi müzik sesine sahip ki Sony telefonları ben zaten müzik dinlemek için özellikle seçiyorum ve asla olmayacak bir bela geldi buldu beni.

Bakalım nereden çıkacak sorunun nedeni. Üç senedir kullanıyorum son 6 aydır böyle. Acaba bir güncellemeden mi oldu bakacağız.

• MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    Hafıza kartından da olabilir. Değiştirip yada telefon hafızasına alıp denediniz mi?
  • Mesela poweramp'te "Ayarlar-Çeşitli-İnce ayarlar" menüsünden ilk iki seçeneği etkinleştirmeyi deneyebilirsiniz. Önceki android sürümünde böyle bir şey yoksa dediğiniz gibi sorun güncelleme de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 24 Nisan 2017; 16:35:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunun kaynağını buldum gibi ama bir iki hafta daha kullandıktan sonra emin olacağım.

Sorunun kaynağı kazara karşıma çıktı. Kulaklığımı takıp çıkarırken TrackID programı birden bire açılıp şarkıyı bulmaya çalışmaya başladı. Bunu sürekli yapınca TrackID programını telefonumdan kaldırdım. Ve sonra birden bire MP3'ler takılmamaya başladı.

Demek ki daha önce bu program sürekli arka tarafta telefonda kapandığında müziğin kaynağını algılamaya çalışıyor ve sürekli internete girmeye çalışıyor ve şarkıyı tarıyor olabilir mi?

Neyse şimdilik her şey normala döndü. Ama bunu bulmam da 6 ayımı aldı.

Bakalım ileride tekrar yaparsa sorunun kaynağı değişebilir. Buraya gelip bunu da yazarım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.