Şimdi Ara

Xperiza XZ mi Z5 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde iphone 6 var ve değiştireceğim . Kamera olarak hangisi daha iyi ? ve en önemlisi hız olarak hangisi daha iyi ? Bir de Sony telefonları(yeni çıkanlar) en fazla ne kadar kötürür.

• Hocam Z5 snapdragon 810 kullanıyor yani ısınmasıyla ünlü olan işlemci ama Xz de hangisi var bilmiyorum 820 olabilir,
    Bende Z5 düşünüyorum ama işlemciden dolayı kaçıyorum. XZ çok pahalı hocam fiyatı düşündürücü.
    Ya p2 alacağım ya Z5 ama gönlüm sony den yana bakalım neler olacak asker dönüşü ne olacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffrisby -- 12 Şubat 2017; 19:0:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ffrisby kullanıcısına yanıt
    bende 6s plus ya da note 5 düşünüyordum fakat cebimi yakıyor. XZ de pahalı fakat hakkını verir gibime geliyor.
  • Z5 ile xz arasında donanım dışında öyle ciddi farklar yoktur fakat performans olarak birbirlerine denk ürünler değildir ve aralarında fiyat farkı da vardır bütçeniz yeterse tabiki xz almanızı öneririm.

• ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Z5 üzer mi peki ? Yani ilerde güncelleştirme ile beraber kasar mı ? Bir de kamerası nasıldır hocam ? iPhone'dan sonra bir oh çektirir mi
  • temelreiss kullanıcısına yanıt
    Donanım olarak hala yeterli diyebiliriz fakat içinde bulundurduğu işlemci pek serin çalışmaz sony ısı borusuyla vs önlemini alsa da 820 kadar serin çalışmaz buda yer yer performans düşüşlerine neden olabilir ama öyle problem edilir seviye de değil kamera mutlu eder doğru ayarlar ile gayet tatminkar sonuçlar alabilirsiniz. Bütçeniz z5 almaya yetiyorsa değerlendirebilirsiniz.

• Z5 kullanıyorum, paran varsa XZ al derim ama para sıkıntıysa tereddüt etmeden Z5 al kamera gayet muhteşem evde Iphone7 var kıyaslama yaptık abimle Z5 farkını belli ediyor açık ara önde yani. Isınma abartılacak kadar değil. 4k çekim yaparken mesela ısındığını hissediyon telefonun ama 5 dakikadan sonrs. Zaten 4k ile 5dk video çek 3-4 gb hafıza tutar. Bunuda çok sık yapmazsın zaten. Öteki türlü 1080p film falan izlerken ısınma hiç olmuyo. Youtube da da geçerli. Yüksek çözünürlüklü oyunlarda ısınma oluyo ama insan beklio hakikaten çok ısınsında kapatıyim oyunu ama rahatsız edecek durumda ısınmıyo. Fakat tekrar söylüyorum paran varsa xz al derim. Hiçbir fark yok hatta bazı özellikler yok xz de. Tek iyi yanı snapdragon820. Geri kalan z5 ile aynı hatta fm radyo yok diye biliom xz de haberin olsun. Bi kaö tane daha eksik özelliği vardı forumda başka konularda yazılmıştı bi bakarsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 5S mi Z3 mü ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4-5 ay sonra güncelleme gelmiyoo diye forumlara yazmak istemiyorsan XZ al, fiyatı da çok yüksek değil 2200 civarı. İşlemcisi ve batarya performansı daha iyi. Unutmadan Z5 arka kamera camı plastik, XZ ise mineral ya da safir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.