Şimdi Ara

Xtrap Sorunu ... Yardım istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Knight Online ı açmaya çalışttımda Xtrap güncelleme yapmıyor ve ardından şöle bi hata veriyor ...

• Bilenler cevaplarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PosioN

Bilenler cevaplarsa sevinirim
    Aynı hatayı bende de yaptı 20 kere ednedim pcyi yeniden başlattım tekrar denedim olmadı... Son çare oyunu siildim program filesteki klasörüde sildim tekrar kurdun düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qrt_

Aynı hatayı bende de yaptı 20 kere ednedim pcyi yeniden başlattım tekrar denedim olmadı... Son çare oyunu siildim program filesteki klasörüde sildim tekrar kurdun düzeldi

Alıntıları Göster
    başlat tan çalıştır ı seç cmd yaz. çıkan siyah pencereye aynı şekilde ipconfig/flushdns yaz ve oyuna gir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasi_m

başlat tan çalıştır ı seç cmd yaz. çıkan siyah pencereye aynı şekilde ipconfig/flushdns yaz ve oyuna gir.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: rasi_m

hala aynı sorunu vermeye devam ediyor .. Ne yapmam gerekli
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: rasi_m

hala aynı sorunu vermeye devam ediyor .. Ne yapmam gerekli

Alıntıları Göster
    Beyler bu sorunu çözebilecek biri yokmu acaba ...
  • quote:

Alıntıları Göster
    bende de bu sorun vardı o dkar dil doktum kimse yardım etmedi ben kendim buldum söylemicem cvb ını

• quote:

Alıntıları Göster
    expansionu yükledigim gün banada vermişti bu hatalardan aradan uzun zaman geçti naptıgımı hatırlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

bende de bu sorun vardı o dkar dil doktum kimse yardım etmedi ben kendim buldum söylemicem cvb ını

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ozenc_ozenc

Rica etsem ...

• quote:

Orijinalden alıntı: kronox

expansionu yükledigim gün banada vermişti bu hatalardan aradan uzun zaman geçti naptıgımı hatırlamıyorum

Alıntıları Göster
    oynu sil baştaqn yükle bencede..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ozenc_ozenc

Rica etsem ...

Alıntıları Göster
    dostum sieler de verilen tüm yontemleri uygulayıpta hala hala giremediysen tek çözüm var o yöntemlerde oyunu sil yükle cmd den komut gir
    kosp ac toll vb progları silerek de olmadıysa TEK TEK TEK TEK olan çözüm format attırmak kosp filan s lerden çıkıyo bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: cehennemin_evladii

oynu sil baştaqn yükle bencede..

Alıntıları Göster
    Başka seçeneğim klmadı fakat patchleri indirmek uzun sürüyo ve bazen patcleri indirmio otomatik olarak yinede saol
  • quote:

Başka seçeneğim klmadı fakat patchleri indirmek uzun sürüyo ve bazen patcleri indirmio otomatik olarak yinede saol

Alıntıları Göster
    Eet doğru sölüyosun fakat pc de yüklü koxp yok ve koxp dosyalarıda bulunmamakta .. Başka bir dosyadan oluşmuş olabilir bu sorun o nuda sildim hala aynı hatayı vermekte .. Oyunu silip tekrar yükledim .. Bakalım olacakmı

• quote:

Eet doğru sölüyosun fakat pc de yüklü koxp yok ve koxp dosyalarıda bulunmamakta .. Başka bir dosyadan oluşmuş olabilir bu sorun o nuda sildim hala aynı hatayı vermekte .. Oyunu silip tekrar yükledim .. Bakalım olacakmı

Alıntıları Göster
    olmaz dostum bence ben pc yi formatlamış gibi her seyisildim yine olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

olmaz dostum bence ben pc yi formatlamış gibi her seyisildim yine olmadı

Alıntıları Göster
    Oyunu silip tekrar yükledim fakat olmadı hala aynı sorunu vermekte .. Patchleri manual olarak indirip,çıkartırdım ... Bu bir sorun labilirmi .. Ne yapabilirim ??
  • quote:

Oyunu silip tekrar yükledim fakat olmadı hala aynı sorunu vermekte .. Patchleri manual olarak indirip,çıkartırdım ... Bu bir sorun labilirmi .. Ne yapabilirim ??

Alıntıları Göster
    Bilenler varsa yazmalarını rica ediyorum .. Sorun hala devam etmekte ..
  • quote:

Bilenler varsa yazmalarını rica ediyorum .. Sorun hala devam etmekte ..

Alıntıları Göster
    Oyunu silip tekrar yükledim fakat sorun devam etmekte , xtrap güncelleme yapmıor ve ardından APIHACK is delected ! <n .... şeklinde bir sorunla karşılaşıorum ve oyundan çıkıor .. Yardım edin lütfen !
  • quote:

Oyunu silip tekrar yükledim fakat sorun devam etmekte , xtrap güncelleme yapmıor ve ardından APIHACK is delected ! <n .... şeklinde bir sorunla karşılaşıorum ve oyundan çıkıor .. Yardım edin lütfen !

Alıntıları Göster
    Sorunu çözdüm sonunda fakat çok fazla zaman harcadım ve sıkıldım, İnternet explorer ın active olmamasından kaynaklanmakta tüm virüs dosyalarını sildikten sonra güvenlik duvarını devre dışı bırakıyoruz ! Ardından Internet explorer ın çevrimdışı olmamasına deikkat ediyoruz ..
    (Bazı Bölümler (Ç)alıntıdır)

• quote:

Sorunu çözdüm sonunda fakat çok fazla zaman harcadım ve sıkıldım, İnternet explorer ın active olmamasından kaynaklanmakta tüm virüs dosyalarını sildikten sonra güvenlik duvarını devre dışı bırakıyoruz ! Ardından Internet explorer ın çevrimdışı olmamasına deikkat ediyoruz ..

Alıntıları Göster
    oha ya çok saçma bir durum. bende de olmuştu Firedrake kurdum sıfırdan herşeyi silip düzelmişti. Şİmdi de internete girmezsin ama ayarları her seferinde değiştirmek zorunda mısın?

• quote:

Alıntıları Göster
    adam tam 11 şey yazmış

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.