Bildirim
Xtrap Sorunu ... Yardım istiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bilenler cevaplarsa sevinirim -
Aynı hatayı bende de yaptı 20 kere ednedim pcyi yeniden başlattım tekrar denedim olmadı... Son çare oyunu siildim program filesteki klasörüde sildim tekrar kurdun düzeldiquote:
Orijinalden alıntı: PosioN
Bilenler cevaplarsa sevinirim -
başlat tan çalıştır ı seç cmd yaz. çıkan siyah pencereye aynı şekilde ipconfig/flushdns yaz ve oyuna gir.quote:
Orijinalden alıntı: Qrt_
Aynı hatayı bende de yaptı 20 kere ednedim pcyi yeniden başlattım tekrar denedim olmadı... Son çare oyunu siildim program filesteki klasörüde sildim tekrar kurdun düzeldi
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: rasi_m
başlat tan çalıştır ı seç cmd yaz. çıkan siyah pencereye aynı şekilde ipconfig/flushdns yaz ve oyuna gir.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: rasi_m
başlat tan çalıştır ı seç cmd yaz. çıkan siyah pencereye aynı şekilde ipconfig/flushdns yaz ve oyuna gir.
hala aynı sorunu vermeye devam ediyor .. Ne yapmam gerekli -
Beyler bu sorunu çözebilecek biri yokmu acaba ...quote:
Orijinalden alıntı: PosioNquote:
Orjinalden alıntı: rasi_m
hala aynı sorunu vermeye devam ediyor .. Ne yapmam gerekli
Alıntıları Göster -
bende de bu sorun vardı o dkar dil doktum kimse yardım etmedi ben kendim buldum söylemicem cvb ınıquote:
Beyler bu sorunu çözebilecek biri yokmu acaba ...
Alıntıları Göster
-
expansionu yükledigim gün banada vermişti bu hatalardan aradan uzun zaman geçti naptıgımı hatırlamıyorumquote:
Beyler bu sorunu çözebilecek biri yokmu acaba ...
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Zeen
bende de bu sorun vardı o dkar dil doktum kimse yardım etmedi ben kendim buldum söylemicem cvb ını
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ozenc_ozenc
bende de bu sorun vardı o dkar dil doktum kimse yardım etmedi ben kendim buldum söylemicem cvb ını
Rica etsem ...
-
oynu sil baştaqn yükle bencede..quote:
Orijinalden alıntı: kronox
expansionu yükledigim gün banada vermişti bu hatalardan aradan uzun zaman geçti naptıgımı hatırlamıyorum
Alıntıları Göster -
dostum sieler de verilen tüm yontemleri uygulayıpta hala hala giremediysen tek çözüm var o yöntemlerde oyunu sil yükle cmd den komut girquote:
Orijinalden alıntı: PosioNquote:
Orjinalden alıntı: ozenc_ozenc
Rica etsem ...
Alıntıları Göster
kosp ac toll vb progları silerek de olmadıysa TEK TEK TEK TEK olan çözüm format attırmak kosp filan s lerden çıkıyo bunlar
-
Başka seçeneğim klmadı fakat patchleri indirmek uzun sürüyo ve bazen patcleri indirmio otomatik olarak yinede saolquote:
Orijinalden alıntı: cehennemin_evladii
oynu sil baştaqn yükle bencede..
Alıntıları Göster -
Eet doğru sölüyosun fakat pc de yüklü koxp yok ve koxp dosyalarıda bulunmamakta .. Başka bir dosyadan oluşmuş olabilir bu sorun o nuda sildim hala aynı hatayı vermekte .. Oyunu silip tekrar yükledim .. Bakalım olacakmıquote:
Başka seçeneğim klmadı fakat patchleri indirmek uzun sürüyo ve bazen patcleri indirmio otomatik olarak yinede saol
Alıntıları Göster
-
olmaz dostum bence ben pc yi formatlamış gibi her seyisildim yine olmadıquote:
Eet doğru sölüyosun fakat pc de yüklü koxp yok ve koxp dosyalarıda bulunmamakta .. Başka bir dosyadan oluşmuş olabilir bu sorun o nuda sildim hala aynı hatayı vermekte .. Oyunu silip tekrar yükledim .. Bakalım olacakmı
Alıntıları Göster -
Oyunu silip tekrar yükledim fakat olmadı hala aynı sorunu vermekte .. Patchleri manual olarak indirip,çıkartırdım ... Bu bir sorun labilirmi .. Ne yapabilirim ??quote:
Orijinalden alıntı: Zeen
olmaz dostum bence ben pc yi formatlamış gibi her seyisildim yine olmadı
Alıntıları Göster -
Bilenler varsa yazmalarını rica ediyorum .. Sorun hala devam etmekte ..quote:
Oyunu silip tekrar yükledim fakat olmadı hala aynı sorunu vermekte .. Patchleri manual olarak indirip,çıkartırdım ... Bu bir sorun labilirmi .. Ne yapabilirim ??
Alıntıları Göster -
Oyunu silip tekrar yükledim fakat sorun devam etmekte , xtrap güncelleme yapmıor ve ardından APIHACK is delected ! <n .... şeklinde bir sorunla karşılaşıorum ve oyundan çıkıor .. Yardım edin lütfen !quote:
Bilenler varsa yazmalarını rica ediyorum .. Sorun hala devam etmekte ..
Alıntıları Göster -
Sorunu çözdüm sonunda fakat çok fazla zaman harcadım ve sıkıldım, İnternet explorer ın active olmamasından kaynaklanmakta tüm virüs dosyalarını sildikten sonra güvenlik duvarını devre dışı bırakıyoruz ! Ardından Internet explorer ın çevrimdışı olmamasına deikkat ediyoruz ..quote:
Oyunu silip tekrar yükledim fakat sorun devam etmekte , xtrap güncelleme yapmıor ve ardından APIHACK is delected ! <n .... şeklinde bir sorunla karşılaşıorum ve oyundan çıkıor .. Yardım edin lütfen !
Alıntıları Göster
(Bazı Bölümler (Ç)alıntıdır)
-
oha ya çok saçma bir durum. bende de olmuştu Firedrake kurdum sıfırdan herşeyi silip düzelmişti. Şİmdi de internete girmezsin ama ayarları her seferinde değiştirmek zorunda mısın?quote:
Sorunu çözdüm sonunda fakat çok fazla zaman harcadım ve sıkıldım, İnternet explorer ın active olmamasından kaynaklanmakta tüm virüs dosyalarını sildikten sonra güvenlik duvarını devre dışı bırakıyoruz ! Ardından Internet explorer ın çevrimdışı olmamasına deikkat ediyoruz ..
Alıntıları Göster
-
adam tam 11 şey yazmışquote:
Sorunu çözdüm sonunda fakat çok fazla zaman harcadım ve sıkıldım, İnternet explorer ın active olmamasından kaynaklanmakta tüm virüs dosyalarını sildikten sonra güvenlik duvarını devre dışı bırakıyoruz ! Ardından Internet explorer ın çevrimdışı olmamasına deikkat ediyoruz ..
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X