Şimdi Ara

Y A R D I M TİGUAN MI KUGA MI COMPASS MI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
22.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tiguan 1.4 tsi vergi ve ötv avantajından dolayı suv-crossover pazarının yıldızı olabilir önümüzdeki günlerde. En büyük dezavantajı otomatik vites seçeneğinin olmaması.
  • Tiguan Track Field kullanıyorum...Çok araştırdım...Kasası güncel ki vw kasa ile pek oynamaz...ford alıyorsun araba 2 yılda makyaj 3 yıl sonra da bambaşka model oluyor...honda ve koleos alacak arkadaşlara fren mesafelerine ve vergilerine bakmalarını tavsiye ederim...tiguan 39 metre...koleos 44m...honda 46m(1 m. hayat kurtarır) 1.4 TSİ 150bg seçersen : Peşin ödenen dizel farkı + 1 milyarlık yıllık vergi farkı(2000 cc sonra daha fazla compas ve honda) + dizel servis maliyeti ve de daha hantal bir motoru almamış olursun...(tiguan 9,6 sn 196 km)
    auto motor sport sayı 09 eylül 2008 MASTER TEST
    ( opel antara - mitsubish outlender - ford kuga - nissan xtrail - peugeot4007 - land rover freelander - chevrolet captiva - honda crv - renault koleos - toyota rav4 - vw tiguan )
    1- şehir içi hızında geyik testi en iyi = vw tiguan
    2- u split fren testi en iyi = 1.kuga 2.vw tiguan
    3- ıslak zeminde engel aşma testi en iyi = vw tiguan
    4- slalom testi en iyi = vw tiguan
    5- hızlı şerit değiştirme testi en iyi = vw tiguan
    6- viraj stabilite testi en iyi = vw tiguan
    7-genel görüş açısı = 1.crv 2.koleos 3. tiguan
    8-ön görüş açısı = vw tiguan
    9-park görüş açısı = vw tiguan
    10-iç mekan gürültüsü =vw tiguan
    11-arazi kabiliyeti=1.Land rover freelander 2.vw tiguan
    12- genel sürüş hissi = vw tiguan
    13- daha devam ediyor ben sıkıldım...
    vw tiguanın farkı patentli 4 motion ve tsi (audi=vw=porche)...ama ben 35 euro değilde 60 euro veririm diyorsan Q5 yada BMW düşüne bilirsiniz

• not: araçlara aynı marka ve ebatta lastik takılmıştır...
  • touareg de düşünebilirsin
  • yeni gelen bir paket var.
    Track&Field'e ısıtmalı deri koltuk, RCD 510, krom paket, Park asistanı, ışık görüş paketi, 17 LA jant, metalik renk araç düşünüyorum.

Renk: Derin siyah.
    Deri Koltuk: Kahverengi.

Bir tek TF'in burnu hoşuma gitmiyor...
  • nıssanlara bakın
    rav4 bakın subaru forester
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmax

yeni gelen bir paket var.
    Track&Field'e ısıtmalı deri koltuk, RCD 510, krom paket, Park asistanı, ışık görüş paketi, 17 LA jant, metalik renk araç düşünüyorum.

Dediğiniz paketli fiyatı ne oluyor? Bir de araç var mı acaba? Biz de bakıyoruz da arkadaşa..
  • Scirocco 'da karar kılmasaydık, eşimin de önerisiyle birlikte Tiguan alıyorduk. Tiguan çok güzel bir araç, VW kalitesi.

Y A R D I M  TİGUAN MI KUGA MI COMPASS MI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorwaK -- 3 Nisan 2009; 10:08:52 >
  • Tiguan
  • Bence de bu:
    Subaru Forester 2.0 Boxer Diesel: ekonomik, sarsıntısız, gürültüsüz ve güçlü dizel motor; gerçek 4x4.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAYRI -- 3 Nisan 2009; 16:09:19 >
  • forester daha mantıklı. en azından uzun zamandır bilinen bir araç. denemekte yarar var. tiguan'da güzel 4007 veya mitsubishi outlander'da bakılabilir.
  • Tiguan yeni bir model ancak tabi Orta Sınıf SUV sınıfında VW in tek temsilcisi bir araç. Yapılan testleriyle, kalitesiyle yeni ama iddialı bir model olduğunu gösteriyor. Resimler güzel.

• Konu hortlamış
  • Şahsi Fikrim..Bu jeep kompas tasarım olarak Suv'ların yüzkarası..
    Tiguan fiyatı+Kasası+Vw Kalitesi güzel ama iç tasarımı çok alelade yakışıksız bence çok önemli.
    Kuga'nında kasası güzel +Motor avantavı var,ama VW kadar ince bir kalite beklenmemeli+Tiguan gibi iç tasarımı kötü CMaxle aynı
    Şahsen ben bu üçünüde tercih etmezdim..
  • O RESİMLERDEKİ HAREKETLERİ YAPMAK İSTİYORSAN BUNLARIN İKİSİNİDE ALMA. BENİM ŞAHSİ FİKRİM BUNLAR OTOBAN ARABASI. ÖNERİM YANİ BENİM ŞAHSİ FİKRİM TABİKİ MITSUBISHI L200 ARAZİ İÇİN EĞER OTOBAN ARABSI İSTİYORSANDA LANCER. BİR TANE BULDUM BİR BAKIN İSTERSENİZ!

http://www.araba.com/1927679.html
  • şu an 1,89 kur kampanyası ile 34900 liste fiyatı..Biraz pazarlıkla 1000 euro altına alabilirsiniz...Ben öyle yaptım

quote:

Orjinalden alıntı: vincentvega

quote:

Orjinalden alıntı: cmax

yeni gelen bir paket var.

Dediğiniz paketli fiyatı ne oluyor? Bir de araç var mı acaba? Biz de bakıyoruz da arkadaşa..

• 1.4 TSI TIGUAN güzelbir tercih olacak tır . ama tabiki dizel daha makul fiyatlar ve düşük fiyat içersinde lüx araç diyosan kuga tercih edebilirsin...!
  • eğer maddi durum elverişliyse q5 almanda fayda var bu aaraçların hepsinden iki gönmlek üstün ama illede bunlar arasında bir tercih yapılacaksa wv mantıklı görünüyor 1.4 motor vergi avantajı var eğer otomatik şanzuman sizin için pek önem arzetmiyorsa kugada iyi bir seçenek olabilir
  •  Y A R D I M  TİGUAN MI KUGA MI COMPASS MI
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.