Şimdi Ara

yabancıların Türkler ve Atatürk hakkında söyledikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
7.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *Brakisefal

Son yazdığın cevaptan sonra veledin birisi olduğun anlaşıldı. Sen önce düzgün yazı yazmayı öğren.

Tamam en büyük sensin kralsın sen

Osmanlı Bütün Dünyayı Alır
  • Nedense, kuyruk acısı olan birisiyle konuşuyormuşum gibi geldi?
  • quote:

Nedense, kuyruk acısı olan birisiyle konuşuyormuşum gibi geldi?

Hee
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: huskytime

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdemakbıyık

ver gazı ver gazı. süperiz güçlüyüz çokta zekiyizzz yürüyünnnnnnn....

Bizim ne olduğumuzu, neler yapabileceğimizi tarih gösteriyor sen hiç üzülme.

Şunu unutma ki Türkler her zaman zor işi başarmak için vardır. Zaten Türk'ü Türk yapan, milli benliğini hiç bir koşulda kaybetmemesi ve boyunduruk altında yaşamayı hiç bir zaman kabul edemeyişidir. En basit örneği Çanakkale zaferidir. Ben böyle bir zaferi elde edebilecek başka bir ırk tanımıyorum. 3 kıtaya hükmedebilecek, çağ açıp çağ kapatacak, düşman birlikler yurdunu işgal etmeye çalıştığında, silahı olmasa bile elindeki baltasıyla saldırıp düşmanı def edebilecek, bu ve buna benzer birçok inanılması güç olayın üstünden gelebilecek başka bir millet tanımıyorum. Varsa bana söyleyin. Sonra da dönüp kendinize bir daha sorun, ''Acaba gerçekten sıradan bir millet miyiz?'' diye.

NOT : Ben şuan içine düştüğümüz gafletten kurtulabilecemize de inanıyorum. Bunca şeyi atlatan millet bunu da atlatacak elbet.

+13942
    Biz kesinlikle sıradan bir millet değiliz

yabancıların Türkler ve Atatürk hakkında söyledikleri

Beni g..t etmek için yarım saat bu resmi mi aradın?

NATO kafa, NATO mermer işte.

inek resmiyle ne anlatmaya çalıştın?Konuyla ne ilgisi var?
    ayrıca aşşağılık kompleksinmi var?:)

• Arkadaşlar bana bu sözlerin ingilizceleri lazım...göstermek istediğim arkadaşlarım var..bana gönderebilirmisiniz???
  • Sivas kangalı için bir şey söylenmemiş ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SaatciSylar

Sivas kangalı için bir şey söylenmemiş ?

Şüphesizki kangalı diğer canlıları alsın diye yarattık....İsmini vermek istemeyen bir tanrı böyle demiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: komalemdar

Konuyu açan arkadaş eksik yazmış...

-Türkler uçabilir.
    -Türkler gökten zembille inmiştir.
    -Türkler sağ gözünü kapatıp sol gözünden ışın fırlatarak aynı anda 4595345 kişiyi öldürebilir.

Bunlarıda eklemek istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ArjesT

quote:

Orijinalden alıntı: SaatciSylar

Sivas kangalı için bir şey söylenmemiş ?

Şüphesizki kangalı diğer canlıları alsın diye yarattık....İsmini vermek istemeyen bir tanrı böyle demiş.

Kaynak göster hacı,gerçi onlar bakarlar ama görmezler

• sözler hoşuma gitti.Ama burdaki mesajlara bakınca Türklüğünden utanan birkaç ...(boşluğu siz doldurun artık) gördüm.Yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sweet Lemonade -- 12 Kasım 2010; 23:23:39 >
  • Türklerde aşağılık kompleksi vardır.
    Türkler Türklerin %60'ı maldır diyen insanları baş tacı yaparlar.
    Türkler Türk olduklarını söylemekten utanırlar.
    Her ulus Türklere saygı duyar, Türklerden başka.

Bunlar da benden
  • 12 yıldır yurt dışında yaşıyorum 18 devlet gezdim,gördüklerimden sonra çok mutluyumki Türk olarak doğmuşum.
  • Türkler için sarfedilen sözler en az 50 sene geride kaldı. Atamız için söylenilenler halen devam ediyor.
  • Arkadaşlar bana bu sözlerin ingilizceleri lazım...göstermek istediğim yabancı arkadaşlarım var..bana gönderebilirmisiniz???
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

eskidendi o top tüfekle vatanını koruyan millet şimdi ne yazıkki geçmişimizi ve geleceğimizi umursamayan sorgulamayan bir millet olduk

• quote:

Orijinalden alıntı: Baltalı İlah.

Türklerde aşağılık kompleksi vardır.
    Türkler Türklerin %60'ı maldır diyen insanları baş tacı yaparlar.
    Türkler Türk olduklarını söylemekten utanırlar.
    Her ulus Türklere saygı duyar, Türklerden başka.

Bunlar da benden

Her ulus türklere saygı duymaz , saçmalamayın yazıları okuyunca çoşmayın.
    Aklı yerinde , Türkiyede doğmuş , yetimiş Medeniyet görmüş birinin Türk olduğum İçin Utanıyorum dediğini duymadım işitmedim.
    Türkler kendilerinde mal diyenleri baş tacımı yapar bu kadar sefil olunmazki ya sana öyle diyenleri baş tacı yapıosan başka
    bugun sana mal diyen yarın mal oğlu mal der ertesi gün başka bir şey der. Türklerin %60 ı mal diyor sende içindesin demekki ona hak veriyosun
    yapacak bir şey yok demektir çıkış solda.

• şimdi bedelli askerlik konuşan, ortadoğuyu abd ye bırakmış, edebiyat öğretmenleri orhan pamuk denen bir h*yarın ermeni soykırımı vardır lafına ş*refsiz dediğinde ben seni adam ederim diyen, Atatürk karşı çıktığı halde komunist hatta ateist olan bayrağındaki hilali unutan. jöleli saçlarıyla otobüslerde boşuna yer işgal eden bir milletiz. OKULDA DÜZENLEDİĞİMİZ 2. ZIRHLI TUGAY GEZİSİNDE BİR ASKERİN SÖZÜ:
    KEŞKE AMERİKADA ASKERLİK YAPSAYDIM!!!!!
  • türkler bir kuşla iki taş vurabilir.
  • Kendi milletinizi kötüleyince cool olup dikkat çektiklerini zannediyorlar herhalde
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.