Şimdi Ara

Yahşi Cazibe | ATV (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.003
Cevap
6
Favori
38.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır izlemiyordum diziyi. Kemal in kızı mı varmis? Eskiden evlimiymis Kemal????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Uzun zamandır izlemiyordum diziyi. Kemal in kızı mı varmis? Eskiden evlimiymis Kemal????

Lise yıllarında olmuş o çocuk:D

Valla dizi eskisinden bile güzel oldu.İzlemeye değer bence:)
  • aynen
  • Dün akşamki bölümü cok kötüydü ve konusu da cok iyi değildi
    ilk 1 saat sonrasında kanal değiştirdim..
  • Süper bir bölümdü:D
  • Bu son bölümü iyiydi bence
  • barış'ın radyo sahnesinde koptum ya
  • Son bölüm kaçıncıydı unuttum ben. En son 61 bölümü izledim kızı okula gönderecekleri. Son bölüm o muydu yoksa başka varmı?
  • barış çok iyi ya :D
  • Gittikçe daha iyi bir dizi oluyor.Bakalım bu akşam neler olacak.
  • en Son bölüm özellikle radyo sahnesi ve Napoliİdmanyurdu espirisi acayip güldürdü beni bakalım bu akşam ne olacak dizi yavaş yavaş sıkıcı havadan çıkıyor ama bölümlerin yarısından çoğu kemalin evinde geçiyor geçen sezon kemal ve barışın ofisdeki diyalogları ziverle atışmaları falan bir başkaydı dizi biraz şu tek mekan alışkanlığından vazgeçse iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolBoy53

en Son bölüm özellikle radyo sahnesi ve Napoliİdmanyurdu espirisi acayip güldürdü beni bakalım bu akşam ne olacak dizi yavaş yavaş sıkıcı havadan çıkıyor ama bölümlerin yarısından çoğu kemalin evinde geçiyor geçen sezon kemal ve barışın ofisdeki diyalogları ziverle atışmaları falan bir başkaydı dizi biraz şu tek mekan alışkanlığından vazgeçse iyi olur
    Fena bir bölüm değildir saat 10 civarı bitti,dizi saatini mi kısalttılar acaba.Hiç sarmadı.
  • Barış'ın pilot olduğu bölüm çok komikti:D
  • Yahşi Cazibe Yılbaşı Özel fragmanında Simge, Kemal ile Cazibeyi öpüşürken görüyor. (rüyada olabilir)

• Dizi gayet güzel gidiyor umarım avrupa yakası gibi yıllarca sürer
  • Peker Pekmez zamanı kaçırmadan izlerdik ama Peker'den sonra dizi git gide saçmalamaya ve sıkmaya başladı.Artık tavan yaptılar saçmalama da ve süresi çok uzun.Bu tür diziler fazla uzun sürmemeli eğer sağlam senaryo yoksa.Bence sezon bitimini beklemeden bitirmeleri lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SS-Obergruppenführer -- 29 Aralık 2011; 18:14:35 >
  • Yılların acısını çıkardılar valla
  • Daha da uzun süreydi iyiydi.Simge'de gerçekleri öğrendi yeni olaylar bulsalar iyi olur.Sarıyordu Çumartesi günleri.Yahşi Cazibe olmazsa Çumartesi gününün bir anlamı kalmaz:D
  • Ne uzun öpüşmeyi öyle
    Simge de öğrendiğine göre olay bitti.Yeni olaylar ne olacak bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.