Şimdi Ara

Yakuza 6 - Ana Konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
3
Favori
3.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam eğer seriyi oynayacaksan yakın zamanda 1. oyunun remake'i çıkacak Yakuza:Kiwami onu da alıp oynayabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyerim L.Lawliet H kullanıcısına yanıt
    O oyunda aklım da.nier in bitmesine az kaldı onu bitirip Yakuza zero ile takaslayıp Yakuza serisine adım atmayı düşünüyorum.sararsa devam ederim.yok sarmazsa en azından takaslık oyun olmuş olur elimde.

• ykrr kullanıcısına yanıt
    Satacağın yakuza oyunu olursa haber verirsiniz

• zack06 kullanıcısına yanıt
    Unutmazsam tamam.satmaktan ziyade takas için döndürecek oyun olarak tutmayı düşünüyorum.sararsa arşivde kalır.

Hocam sarmama gibi bir ihtimali yok bence :d

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyerim L.Lawliet

Hocam sarmama gibi bir ihtimali yok bence :d

büyük ihtimalle saracak bayağı bir baktım yakuza evrenine.ama ishin en güzeli gibi geldi bana zaten oda batıda yok.o oyunun rpgt öğeleride bayağı fazla imiş.
    İshin aynı kenzan'a benziyor onda çok güzeldi ama batıya hiç gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

İshin aynı kenzan'a benziyor onda çok güzeldi ama batıya hiç gelmedi

aynen.yapımcının bi ropörtajı nı izlemiştim.batıya ne zaman gelecek sorusuna cevabı.bunu hiç düşünmedik yakın zamanda da düşünmüyoruz gibilerinden bir cevabı vardı.çok güzel gözüküyor.umarım kiwami den sonra sega bu oyunu çıkarır.
    Hocam ishin ve kenzanin gelmemesinin en buyuk nedeni isim o yuzden :D ana oyunlarin ismi Yakuza ama ishin Samuray oyunu o yuzden cevirmiyorlar

• Çıkış tarihi duyuruldu: 20 Mart 2018

Yakuza 6: The Song of Life | Oynanış Fragmanı | PS4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 22 Ağustos 2017; 17:5:13 >
  •  Yakuza 6 - Ana Konu

SEGA, 20 Mart 2017'de piyasaya çıkacağını açıkladı.

Oyunun standart baskısına ek olarak, Yakuza 6 da iki farklı özel baskı olacak: After Hours Premium Edition ve Launch Edition.

İlki, ciltli bir sanat kitabı, 280ml'lik iki atış gözlüğü, buz taşı, iki bardak altlığı ve münhasır kutu da dahil olmak üzere fazladan fiziksel içerik zenginliği içeriyor. Launch Edition bu arada hardcore sanat kitap içerir.

Yakuza 6 Aralık 2015'ten beri Japonya'da satışa sunuldu, ancak ABD ve Avrupa için çok miktarda diyalog ve metin çevirmek için gerekli olması nedeniyle yerelleşmenin bu kadar uzun sürdüğünü görmek şaşırtıcı değil.

özellikle PS4 donanımıyla akılda bulunan Dragon Engine'i kullanan ilk Yakuza unvanını taşıyor.

• 20 mart yakinmis iyi bari ben haziran ile aralik arasinda cikar diye dusunuyordum :D

• Bugün, Atlus, Yakuza 6'nın klan oluşturma modunda oyuncuların neler bekleyebileceğini ve Japon Pro Güreşi taraftarları için güzel bir zevk arıyor. Gerçek zamanlı bir strateji oyunu gibi oynayan oyunlar klan yaratıcısı modu, oyuncuların Yakuza'dan en sevdikleri karakterleri almalarını ve Kiryu'nun kendi klanındaki liderleri olarak birbirlerine karşı kullanmalarına olanak tanır.

Ortak, Nadir ve Süper Olmayan karakterleri toplayabilirsiniz. Liderler ve onların klanlarına AI tarafından rehberlik edilecek olsa da, bir takım beceri var: Oyuncular, liderlerinin kendi özel yeteneklerini kullanarak sokak ordularını iyileştirebilir ve cesaretle vurabilir veya güçlü grevler yapabilir; Kamurocho sokakları.

Ayrıca bu eğlenceli minigomun etrafında lansman sonrası serin hava olayları da planlıyor olacağız. Oyuncular takımlarını yükledikten sonra, ekrandaki karakterler Yakuza'nın AI sistemi tarafından kontrol edilir. Oyuncular daha sonra, klanların "liderlerini" eğitmek için oyun sırasında aldıkları deneyim puanlarını harcayabilirler. Atlus, Yeni Japonya Pro Güreşi şirketinden güreşcileri oyun moduna sokacaklarını açıkladı.

• Yakuza 6: The Song of Life | Previously on Yakuza | PS4

• Hyerim L.Lawliet H kullanıcısına yanıt
    Alakası yok sega yaptığı açıklamada satış rakamları ne kadar iyi olursa duruma göre batıya çıkarabiliriz demişlerdi gelmemesi de normal çünkü yakuza oyunları avrupada satmıyor çünkü oynayan yok sen ben o oynuyor.

Kenzan oynadım ve oyun gerçekten çok güzeldi

• zack06 kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten gelmemesinin en büyük nedeni o ama benim dediğimin de bir etkisi var.Simdi ishin kenzan samuray oyunu, sen o oyunları Yakuza ismiyle piyasaya surersen bilmeyen biri alacak bu ne diyip geri bırakacak :D Ama tabii gelmemesindeki en büyük neden yakuzalarin satmamasi.

• Yakuza 6: The Song of Life's Many Minigames | PS4

• Yakuza 6: The Song of Life - Clan Creator Trailer | PS4

• Yakuza 6 ertelendi. Yeni çıkış tarihi: 17 Nisan 2018
  • Yakuza oyununa başlayacak olan zero'dan başlasınlar yoksa hikayeyi kopuk bir şekilde oynarlar. Bütün seri birbirine bağlı olarak ilerliyor çünkü

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.