Bildirim
Yakuza 6 - Ana Konu (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Oyun tr psn de 160 lira fiyatıyla ön siparişe açılmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yakuzaya giriş yapayım mı diye düşünürken, yakuza kiwami' deki indirim gördüm. bu sanırım serinin 1. oyunu değil mi?
ona bakarken yakuza zero adındaki diğer oyunu ve yeni çıkacak yakuza 6 yı gördüm. bu iki oyun, 17 nisanda bundle olarak çıkacakmış, sanırım yakuza kiwami' yi alıp, diğerinin bundle' ını beklemek en güzeli
ne dersin @zack06? yakuza kiwami başarılı mı alınır mı nedir fikrin? -
Bundle ı alırsanız yakuza zeroyu hemen indirip oynayabilirsiniz. @renzokuken
haberim yoktu bundan teşekkürler -
Yakuza Zero ile başladım seriye efsane oyunmuş hayran kaldım. Şimdi Kiwami iniyor, inşallah tüm seri gelir ps4’e.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark dragon -- 22 Şubat 2018; 20:22:4 >
Yakuza serisine Yakuza Zero ile başlanılmalı çünkü Kwami yani 1. oyunun remakinden öncesini anlatıyor. Kazumanın nasıl yakuza oluşunu anlatıyor. 0,1,2,3,4,5,6 halinde oynanacak başka çaresi yok çünkü hepsi birbirine bağlantılı -
Tamamdır çok saol
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakuza 6’nın 27 Şubat’da demosu yayınlanacaktı bakalım nasılmış
demoyu indirip oynayan var mı görüşleri alalım? -
Demoyu geçtiğimiz yaz oynamıştım japonca olarak gayet mükemmeldi diyebilirim grafik olarak nasıldı diye soracak olursan yakuza kwami 1 ve 2 yakuza 6 motoru ile yapıldı.
Us psnden demoyu indirenler bir bakmış ki oyun full. Hemen demoyu kaldırtmış sega. İndirebilenler internetlerini kesip offline oynuyor şu an.
quote:
Orijinalden alıntı: Oliver-Queen
Us psnden demoyu indirenler bir bakmış ki oyun full. Hemen demoyu kaldırtmış sega. İndirebilenler internetlerini kesip offline oynuyor şu an.
oyunu demodan indirdim çıkar çıkmaz yanlışlıkla full game vermişer:)) sega kaldırdı ama şuan bende oyun full chapter 3 e geldim çok güzel olmuş solukluk oynadım
cihazın internetinide kestim bitirelim bari oyunu :) -
TR psn ile indirmiştim bende yemedi sanırsam
Bilsem us yan hesapla indirirdim tüh be -
quote:
Orijinalden alıntı: Drima
TR psn ile indirmiştim bende yemedi sanırsam
Bilsem us yan hesapla indirirdim tüh be
valla şans işte hocam :))) -
Emin misin hocam chapter 2 yi gören var olabilir tr psnde de demoyu kaldırmışlar çünkü .) -
Yok hocam olmuyor
Denedim biraz ama olmuyor.. Sildim de zaten yer kalmadı Bloodborne'a -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X