Şimdi Ara

Yalan söyledim 150k yapmadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçek sıralamam 147k civarıydı. Yani 3k/derece kadar daha üstün bir insanım. Sonuçta 3 bin insan az değil. 3000 kişiyi bir alana topladığınızı düşünün ve o insanların hepsinden daha üstün olduğunuzu düşünün. Bu nedenle böyle yuvarlamalar yapmamak gerekiyor tıpkı mühendislik hesaplamaları gibi titiz olunmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tıp kazanıp son 2 3 hafta slayt okuyup okulun her sene sorduğu elden ele gezen havuz sorularını ezberleseydim keşke ne güzel hayat ya gez toz kralsın millet de seni bişe yapıyon sanıyor Mühendislik belasına bulaştık okulu okumak çerez kalıyor milyon tane alanda kendini geliştirmen lazım olay bir zaman sonra bir noktaya geliyor ki okuduğun bölümü unutuyorsun ders bazlı çalışma ihtiyacı duyuyorsun ama bir tıpçı etmiyoruz be kompleksim varrr
  • Tıp kazanıp son 2 3 hafta slayt okuyup okulun her sene sorduğu elden ele gezen havuz sorularını ezberleseydim keşke ne güzel hayat ya gez toz kralsın millet de seni bişe yapıyon sanıyor Mühendislik belasına bulaştık okulu okumak çerez kalıyor milyon tane alanda kendini geliştirmen lazım olay bir zaman sonra bir noktaya geliyor ki okuduğun bölümü unutuyorsun ders bazlı çalışma ihtiyacı duyuyorsun ama bir tıpçı etmiyoruz be kompleksim varrr

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Açıkalındı pencere açıkalındı

• < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fizisyen kullanıcısına yanıt

• nickolangelo kullanıcısına yanıt

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sıralama ile üstünlük

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.