Şimdi Ara

YALIZIM VE OYUN İÇİN TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb birkaç gün sonra yurt dışına çıkıcam ve malum elektronik çok ucuz bende yazılım okuyorum seneye bölüme geçicem ve beni yazılım konusunda ve özellikle oyun konusunda çok iyi bir dizüstü istiyorum bana ne önerebilirsiniz fiyat önemli değil yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkiiiii -- 11 Haziran 2013; 22:15:29 >

• Lenovo Y500 öneririm .
  • toshiba qosmio serisiyle asus ve msi nin gaming serileri güzeldir. fiyat/performans iyi olsun istiyorsan msi ge60,ge70,gx60,gx70 modellerini öneririm.
  • Bütçe önemli değilse ; msi gt70- gt70 dragon2, asus g750 , dell alienware gibi oyuncu serilerine bakabilirsin. Fiyatları fazla dersen, bütçeni belirtmen gerekir.
  • öneriler için teşekkürler yurtdışından alacağım için fiyat yarı yarıya düşücek en fazla 2500 lira gibi bir bütçem var msi hakkında pek bir bilgim yok ama nasıldır herkes msi demeye başladmış son zamanlarda pek takip edemiyorum malesef
  • Söylediğim cihazlar bütçeni aşıyor. 2500 tl civarında ; msi ge60/70 (i7-4700mq, gtx765m), lenovo y510p sli (çift gt750m) gibi cihazlara bakabilirsin.
  • yani türkiyede 5000 tl lik bir pc yi ben 2500 liraya alıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hangi ülkeden alacaksınız? ben ispanyadayım. ama fiyatlar türkiyeyle hemen hemen aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ukrayna lvivden alıcam burda 3600 tl lik bir apple pc 2100 lira fln dı lvivde
  • msı ge70 beni mutlu edermi nasıl bir pc bilgilendirirmisiniz
  • Herkes msige60 dan memnunken ge70 emin ol isteklerini karşılayacaktir

• msi servis konusunda nasıl herhangi bir ağrızada sorun yaşarmıyım servisiyle ilgili ve msiın başka modelini yada başka bir markayı önerirmisiniz bak ge70 den daha iyi seni daha mutlu eder dediğiniz varmı
  • gayet iyi

https://www.notebookadresi.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wonderlands -- 12 Haziran 2013; 18:38:27 >
  • kasaya bak. hangsini begenirsen hepsi 3assaa5yukari ayni.
    msi seni cok irite etmezse kasa yonunden hic dusunme al derim. msi turkiyede servis olarak idare eden seviyede ama kievden alacagn bi laptop burdaki servislerde ise yaramaz sanki..

• zaten garantisi burda geçerli değil kendi imkanlarımla halledicem bu arada ısınma sorunu fln varmı o yönden nasıl
  • Msida isinma sorunu yasamazsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler bu linkteki pc ve msi ge70 arasında ne gibi farklar var Lenovo IdeaPad Y510p

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-y510p-notebook-urun10242.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkiiiii -- 12 Haziran 2013; 18:43:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.