Şimdi Ara

Yamaha 44*24*44 Writer ı nerden bulurum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni oluşturcağım sisteme bir de cd-writer aliim dedim. fakat gelgörki sorduğum her firma elinde yamaha writer olmadığını söyledi. hatta biri de artık onlar gelmiycek dedi. baya bi şaşırdım çünkü çok beğenilen ve çok satan bir writer dı. adama artık gelmez mi dedim kapan kaptı artık bulamazsın dedi. nerden bulabileceğimi bir bileniniz varsa lütfen yardımcı olun yamaha hasretiyle yanıp tutuşuyorum :)

• ya keşke biraz acele etseydin yamaha cd writer üretimini bıraktığı için gelmeyebilir ama genede stoklarda kalmış olabilir online al hepsiburda baskuda vs... ama aynen senin gibi bende hasretiyle yanıp tutuşuyordum sonra hemen gidip aldım süper writer ya bikere cdleri lgye ve diğer markalara göre daha kaliteli yazıyor lgde kullandım ben cdlerin bir kısmını acık renk yazıyor bir kısmını koyu renk yazıyordu sadece benimki değil bütün lgler öyle 40x e ayarlıyorsun mesela hiç hemen başlıyor yazmaya 40x de mesela yamaha cdnin kalitesine bakıp en uygun yazma hızını seçiyor optimum write speed control özelliğini kapatsan bile yine lgden daha az hata ile yazıyor cdleri açarsan 0 hata ile yazıyor ben bir cd buldum üstü yeşil rakamlar filan var üstünde alıyım dedim bi baktım sony cıktı markası ve long strategy cıktı optimum acıkken bile 3 dakikada 0 hata ile yazıyor cdlere süper writer sakın kaçırma al kesinlikle ankaradaysan sana bulabiliriz

• istanbuldayım ama bulursan uygun bir maliyeti de olursa alabilirim. belki ankaradan buraya kargoyla ücretsiz gönderen bi bilgisayar firması vardır kim bilir :)
  • 63+kdv ya uygun fiyatı nette ara bulursun
  • arkadaşım bu 63$+kdv dediğin yeri nerden bulurum? ayrıca kutulu mu? yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • saol hipernex e ellerinde olup olmadığını soran bi msg attım. umarım vardır fakat kredi kartıyla alışverişe pek sıcak bakmıyorum. napalım artık yamaha için onu da yapcaz gerekirse :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Technics SA-DX 940 ve 5+1
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 63$+KDV kutusuz olan fiyattır. Yamaha cd writer almakla çok iyi yapıyorsun. Bu sırada tomshardware.com'da incelemesi vardı istiyorsan bak.
  • kutulu ve kutusuzun garanti süreleri farklı sanırım. o yüzden kutulu almak istiyorum fakat hipernexden bir yanıt gelmedi şimdilik. ben yeterince inceledim mükemmel bir writer :)
  • Bu sırada normal cd-wr ile scsi arasında ne fark var?
  • bildiğim kadarıyla scsi ide ye göre daha hızlı bir veri yolu. fakat teknik olarak fazla bilgim yok. ayrıca yine bildiğim kadarıyla scsi kontrol kartı olmadan scsi ürünler kullanılamıyor. tabi bu konuları çok iyi bilen arkadaşlar daha net cevaplar verebilir sana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.