sro yüklemeye calısınca ineternet kopuo neden acaba ????
Lutfen bilen biri varsa yardım etsin. Oynamak istiyorum ama net kopuo acaba nedeni nedir?
Hım FireWall Virus Programları Nedeniyle Olabilir Sroyu Güvenli Bir Siteden Yüklemediysen İçine Bişeler Koymusda Olabilirler Dikkat Et
yok ya resmi sitesinden indirdim. daha onceden bole bısı yapmıodu?
Elbet TTNET!
Kahrolsun ya dünyada yokı böyle mükemmel internet hem ucuz hem güsel daha ne işte?
aynı sorun bendede var ama oynarken
yaa ben bi hata yaptım. parasız bot olaylarına kandım. microsoft loopback bağdaştırıcısı diye bi ağ bağlantısı oluşturdum. o gündür sroyu yüklemeye çalıştığımda böle bi hata ortaya cıkıo? Nasıl kaldırabilirim Microsoft Loopback Bağdaştırcısı'nı ? Bilen varsa lütfen
yaa ben bi hata yaptım. parasız bot olaylarına kandım. microsoft loopback bağdaştırıcısı diye bi ağ bağlantısı oluşturdum. o gündür sroyu yüklemeye çalıştığımda böle bi hata ortaya cıkıo? Nasıl kaldırabilirim Microsoft Loopback Bağdaştırcısı'nı ? Bilen varsa lütfen
ag baglantılarımdan bulursun kaldırmayı benimki vista tam olarak bilemiyorum xp yi...
yok işte
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme