Bilgisayarım kendi kendine kapatıyor ekran kartı ile ilgili problem var sandım ama anakartın soğutma yeri oluyor ddr2 gigabayte gap31s3g modelinde orayı nasıl soğutabılırım.Resmini attım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
hocam oraya bulabilirseniz 4 cm lik küçük fan oluyor onlardan üzerine tuturabilirsiniz mesala bende babamın anakartına o kısmına eşyaları kurcalarken 4 cmlik tek yaprağı kırık olan fanın diğer tarafındaki yaprağıda kırıp dengeyi sağlayıp molexten güç alarak çalıştırdım sorunsuz çalışıyor 10 15 derece fark ettirdi ama eğer bulamasanız 8 cm lik kasa fanı da takabilirsiniz bunlar ile uğraşamam derseniz şudan alıp http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-porter-cn881-chipset-sogutucu.html#ozellikler gerekirse üzerine fan uydurup kulanabilirsiniz
-toraman-
kullanıcısına yanıt
Hocam detaylı bır sekilde anlatırmısınız o parçayı cıkarıptam ı fan takcaz yoksa cıkarmadan ustunemı
quote:
Orijinalden alıntı: tuguj123
Hocam detaylı bır sekilde anlatırmısınız o parçayı cıkarıptam ı fan takcaz yoksa cıkarmadan ustunemı
tabikide üzerindeki var olan soğtucu çıkarıp bunu monte etmeniz gereklidir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme