Şimdi Ara

yardım babadan araba nasıl istenir (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
11.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yusuf8190

Valla kardeş çalışıyo olsaydın işten çıkarım de derdim. Ben öyle yaptım şimdi altımda mercedes kompressorle ise gidip geliyorum senin sorununa gelince arkadaşlara söz verdim bizim arabayla gideriz diye şimdi sözümden donemem filan de. Ama Anneni de yanına al ki oda destek çıksın .

hocam kompressor 100km de şehiriçi ne kadar yakıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavetera

Ben ehliyeti alayım babama sadece haber veririm bir yere giderken ki ehliyetsiz halimle istediğim zaman alabiliyorum.

Aferin ehliyetsiz ergen. Ehliyetsiz kullanmaya devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf8190

Valla kardeş çalışıyo olsaydın işten çıkarım de derdim. Ben öyle yaptım şimdi altımda mercedes kompressorle ise gidip geliyorum senin sorununa gelince arkadaşlara söz verdim bizim arabayla gideriz diye şimdi sözümden donemem filan de. Ama Anneni de yanına al ki oda destek çıksın .

hocam kompressor 100km de şehiriçi ne kadar yakıyor?

Valla dostum hiç hesaplamadık ki ne desem yalan olur. Ama düzceye opel astra ile 100 lira ile gidiyoduk kompressor ile 150 ye gittik oralarda gezdik ve biraz da gaz vardı içinde. Sana ancak bu kadar örnek verebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arabaya kız atıcam verde bir kaç tur deneme sürüşü yapalım baboş , ibrem 180'i devirdi. De verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 24 Ocak 2013; 14:18:12 >
  • galiba arkadaşın dediği gibi annemi de yanıma alıp düzgünce anlatcam verip vermemek ona kalmış herkese teşekkür ederim
  • hacı 23 yaşında arabayı peder beyden alamıyorsan bırak kalsın zaten. "araba bundan sonra bende" de koy cebine anahtarı çık.
  • arkadaşlar gece 2 de arabayı aldım ve çıktım....

5 gün keyfini sürdüm ve geri döndüm babamla aramızda bozulmadı kaldığı yerden hiç bi şey olmamış gibi devam ettik muhabbetimize hiçbirşey demedi:D:D:D
  • hemşire baaaaayan olmuyormuydu yaww ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.