Arkadaşlar küre tv de yayınlanan arkada bahcede bilim videolarını nasıl indirebiliriz? Ücretli Üyelik durumunda indirme mümkün ancak arka bahcede bilim video serisi üyelik durumunda da indirilemiyor maalesef. RTMP tipi yayın yaptığı için download helper,internet download manager, orbit, streamtransport, gibi programları denedim olmuyor. Arkadaşlar yardımınızı bekliyorum. RTMP tipi bu yayınlar nasıl indirilebilir?
iwisoft ile indirilebiliyor bu seferde flv uzantılı olarak açılırken pc yi kilitliyor total ile format değiştirmeyi denedim esasta flv uzantılı dosyaları alğılarken bunu tanımıyor uzantısını nasıl değiştirebiliriz ya da video formatını ? ilginize şimdiden teşekkürler
Internet Download Manager programıyla kure.tv sitesindeki tüm videoları indirebilirsin. Çünkü kure.tv sitesi rtmp protokolü üzerinden yayın yapıyor ve Internet Download Manager rtmp protokolünü destekliyor.
İndirilenler > Seçenekler > Bağlantı > Tanımlı maksimum eş zamanlı bağlantı sayısını 1 olarak ayarlayın ve videoyu öyle indirmeyi deneyin.
teşekkür ederim deneyeceğim
quote:
Orijinalden alıntı: Oktayyavuz
teşekkür ederim deneyeceğim
Denedikten sonra sonucunu buraya yazarsan sevinirim.
İwisoft programı ile indiriyorum. Kullanımı gayet kolay tavsiye ederim
quote:
Bu gece bayağı bir uğraştım sonunda buldum benim gibi uğraşmak istemeyenler için arkadaşın tavsiye ettiği program ile gayet kolay bir şekilde indirebilirsiniz..
quote:
Orijinalden alıntı: THESİMPSON
quote:
Bu gece bayağı bir uğraştım sonunda buldum benim gibi uğraşmak istemeyenler için arkadaşın tavsiye ettiği program ile gayet kolay bir şekilde indirebilirsiniz..
ben çalıştıramadım. caillou serisini indirmek istiyordum olmadı. ücretli üyelikte alsan inmesine izin vermiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: THESİMPSON
quote:
ben çalıştıramadım. caillou serisini indirmek istiyordum olmadı. ücretli üyelikte alsan inmesine izin vermiyor.
Hocam bir program vardı bu tarz indirmeleri yapabilmemiz için bulursam upload edeyim.
EVET ÇOK İYİ OLUR BULABİLİRSİNİZ..... :)
Jaksta Streaming Media Recorder iWisoft Video Downloader / Bu programı kullanarak bütün Arka Bahçede Bilimleri flv uzantılı olarak indirdim. StreamTransport
İyi günler... ben de bu konuda bahsedilen siteden video indirmek istiyorum ama bir türlü çözemedim olayı. Konuda bahsedilen programları denedim ama yine de inmiyor.
Başka bir yolu yok mu acaba bu videoları indirmenin???