Şimdi Ara

Yardım edene pokemon vortexde D.Mesprit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yardım edene pokemon vortexde D.Mesprit vercem
    şimdi pokemon fire red de ada 4,5,6,7, ye gitmek için rainbow pass lazım bven yazıorum gamesharkı marta sadece ???????????? die bi madde gelio bana tam olarak mysterticket ve rainbow passın gamesharkını tam olarak yazana pokemon vortexde D.Mesprit vercem..

• Güncel!!!!!1
    Bu arada D.Mesprit + s.metagrosu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bababamert

Yardım edene pokemon vortexde D.Mesprit vercem
    şimdi pokemon fire red de ada 4,5,6,7, ye gitmek için rainbow pass lazım bven yazıorum gamesharkı marta sadece ???????????? die bi madde gelio bana tam olarak mysterticket ve rainbow passın gamesharkını tam olarak yazana pokemon vortexde D.Mesprit vercem..

mesprite gerek yok söylüyorum nationaldex te 150 tane poke yakalamış olman lazım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 8 Temmuz 2010; 2:30:41 >
  • ya n.dexi nasıl alcaz ada 1 de roketlerle savaşılmıo sadece konuşuyorlar bi yardım lütfen
  • ilk önce normal pokedex te 150 tane poke yakalamış olman lazım yakalayınca pr. oak la konuş sonra o sana n.dex vercek sende 1.adadaki rocketle konuş sonra vs yapcaksınız yenince magara ya gir ruby iydi sanırım o var onu al 1. adanın pokecenterindeki bi adam var makinenin yanında onla konuş o sana 4.5.6.7 adaya gitmen için pass vercek bununla diğer adalara gidebilirsin aynı zamanda n.dex i full yapınca tekrar pr. oak la konuş sana togepiyi vercek iyi şanslar
  • ya 150 pokemon yakalamdah oakla konuştum pokedexleri aldı rivalin ve benim sonra inceledi baska bi şey verdi bunla daha çok pokemoın inceleyebilirsininz deedi bu natıol dex mi ?? sonra ada 1 de moltresin olduğu yerin başında sağda iki tane roket var onlarda bizi yendin dio savaşamıyorum lütfen yardım
  • ilk önce pokecenterdeki gözlüklü adamla konuş sonra rocketlere git %100 olması lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pokemon nasıl açılır
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rainbow pass :

0170
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.