Şimdi Ara

Yardım edin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarımda Virüs Programı Olarak McAfee Yüklü Bundan Yaklaşık 1 ya da 1.5 Ay Önce Minecraft'ı Yükledim Bugüne Kadar Sorunsuz Çalışıyordu Bugün Bilgisayarı Açtım Minecraft'ı Çalıştırdım Ve McAfee Oyunu Karantinaya Alıp Sildi Tekrar Yükledim Ama Tekrar Sildi Lütfen Yardım....Bu Arada Virüs Adı Olarak Artemis Virüsü Karantinaya Alındı Diyip Oyunu Siliyor Tüm Gün Bununla Uğraştım Kafayı Yiyecem Bir Yardım Lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yapmacık -- 12 Haziran 2014; 0:08:31 >

• Bilgisayarında virüs var.Benim önerim McAfee'yi silip yerine Avast Premier'i kuup tam taratman.En son mc 'yi tekrar yükleyip denicen
  • bilgisayarda virüs varsa boşuna antivirüsle filan uğraşmayın. bilgisayarı formatlayın daha kolay ve hızlı, windows 7'nin sıfırdan kurulması 20-35 dk arası sürüyor. w8 de 1 saatte kendi kendine hallediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrYTrK

Bilgisayarında virüs var.Benim önerim McAfee'yi silip yerine Avast Premier'i kuup tam taratman.En son mc 'yi tekrar yükleyip denicen

Senin dediğin avast premier sıralamada bile yok ben arkadaşa tavsiye verecem bekle sen de indir ben avast ı indirdim pişmanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yapmacık

Öncelikle Merhaba
    Bilgisayarımda Virüs Programı Olarak McAfee Yüklü Bundan Yaklaşık 1 ya da 1.5 Ay Önce Minecraft'ı Yükledim Bugüne Kadar Sorunsuz Çalışıyordu Bugün Bilgisayarı Açtım Minecraft'ı Çalıştırdım Ve McAfee Oyunu Karantinaya Alıp Sildi Tekrar Yükledim Ama Tekrar Sildi Lütfen Yardım....Bu Arada Virüs Adı Olarak Artemis Virüsü Karantinaya Alındı Diyip Oyunu Siliyor Tüm Gün Bununla Uğraştım Kafayı Yiyecem Bir Yardım Lütfen

BitDefender AntiVirus bunu indir 1. sırada ama aklımda 1 virüs prog. vardı unuttum tam içinde 68 lik virüs prog. varmış hepsinin görevi farklıymış.ben araştırıp bulurum sana PM atarım
  • yapmacık Y kullanıcısına yanıt
    mcafee hatali bir program yanlislikla sistem dosyalarini sile bilirsin bende de yukluydu ve fifa 2012 ni sildi ben ce bitdefender yuklemelisin
    Keşek bana gelseydin ayı sorun bendede vardı virüs programını kapatacaksın çözemediysen ayrıntılı vbilgi vereyim
  • virüs programını kapadım ama yine aynı oldu yine yüklemedi

@Cheerfulfoot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yapmacık -- 19 Haziran 2014; 23:30:33 >
    işte virüs programın onu siliyor ssildiği için mcaffeye kapatıp yükleyeceksin
  • @Cheerfulfoot Bende öyle dedim zaten McAffe Kapattım Oyunu Silip Tekrar Yükledim Ama Olmuyor Yine Silindi Diyor
    McAfee>Ayarları Değiştir>Gerçek Zamanlı Tarama>Kapat' deneseniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.