Şimdi Ara

yardım edinnnnnnn!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaslar ben bir fotograf makınesı alıcam aama sony samsung ve canon arasında karar veremıyorum elımde 600ytlm var yardımcı olursanız sevınırım :))

• bence casio s600 al imzama tıkla orda imcele çok harika makina videosu süper fotoğraflarını anlatmaya zaten gerek yok ben şiddetle öneririm
  • birkac resım koyarmısın ya zahmet olmassaa
  • KODAK P850
  • quote:

Orijinalden alıntı: WILLIAMs

KODAK P850
    canon a630
    fuji f30
    ixus 60
  • quote:

Orijinalden alıntı: radiko

canon a630
    fuji f30
    ixus 60

Alıntıları Göster
    sony dsc n1 alabilirsin, süper makine
    ikinci önerim de kodak v550
  • bu makınelerın fıyatları 600 civarı dimi yanlıs olmasınn ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    babalar yardım edin
    10 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım edin lütfen
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metci

bu makınelerın fıyatları 600 civarı dimi yanlıs olmasınn ???
    eet casio 600 ytleden ucuz 450-550 arası süper makine incele örnek resimlere imzama tıklayarak ulaşabilirsin orda incele örnek videolarda var harika makina
  • quote:

Orijinalden alıntı: ft_fatalrhymer

eet casio 600 ytleden ucuz 450-550 arası süper makine incele örnek resimlere imzama tıklayarak ulaşabilirsin orda incele örnek videolarda var harika makina

Alıntıları Göster
    gercekten makıneyı ınceledım harıka bı goruntu cekımı var ya flasıda cabası. en kısa zamanda alıcam s600 gercekten dedıgın kadar varmıs kardes saolasınnnnn :))))
  • quote:

gercekten makıneyı ınceledım harıka bı goruntu cekımı var ya flasıda cabası. en kısa zamanda alıcam s600 gercekten dedıgın kadar varmıs kardes saolasınnnnn :))))

Alıntıları Göster
    kardes senide alıyorum ozaman gruba artık makinayla ilgli sorularını orda sorabilirsin
  • quote:

kardes senide alıyorum ozaman gruba artık makinayla ilgli sorularını orda sorabilirsin

Alıntıları Göster
    eyvallah en kısa zamanda alıcam inş. bu arada mehmet ben memnun oldummmm :))
  • quote:

eyvallah en kısa zamanda alıcam inş. bu arada mehmet ben memnun oldummmm :))

Alıntıları Göster
    bende memnun oldum alican.
  • quote:

bende memnun oldum alican.

Alıntıları Göster
    aramıza hoş geldin bizi çekemeyenler var onları asla aldırma makinayı gerçekten inceleyenler seninle aynı kanıya varıyor ilerde makinayı alınca çok memnun olacaksın bu arada bende oğuz bide bizim arkadaşımız @qaradavut var oda okan, alican'ı zaten tanıyorsun işte S600 team i kuran kişiler bunlar bizimle irtibata geçebilirsin

• bende sony öneriyorum ama canonda çok iyi manuel ayarları daha fazla bas çek istiyorsan sony derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: reddes

bende sony öneriyorum ama canonda çok iyi manuel ayarları daha fazla bas çek istiyorsan sony derim
    ben sony yerine casio tercih ederim bence foto netliği olarak sony w series tümü casio s600 den kötü fotoğraf çekiyor (benim düşüncem)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreezeTheLife

ben sony yerine casio tercih ederim bence foto netliği olarak sony w series tümü casio s600 den kötü fotoğraf çekiyor (benim düşüncem)

Alıntıları Göster
    anladım zaten baya inceleme fırsatım oldu canonu okeyı verdım yani varsa resım alabılırım zahmet olmassa :)))
  • quote:

anladım zaten baya inceleme fırsatım oldu canonu okeyı verdım yani varsa resım alabılırım zahmet olmassa :)))

Alıntıları Göster
    canon dedım ya yanlıs oldu casio s600 tabiki
  • quote:

canon dedım ya yanlıs oldu casio s600 tabiki

Alıntıları Göster
    metci aramıza hos geldin dostum
    artık topic imizde gormekten mutluluk duyarız senıde

• quote:

Orijinalden alıntı: qaradavut

metci aramıza hos geldin dostum
    artık topic imizde gormekten mutluluk duyarız senıde

Alıntıları Göster
    tabıkı bende mutluyum aranıza katılmaktan ama bıraz anlatın bana topıc falan nedır yenıyım ben geniş bilgi bılmiyorum yardımcı olursanız sevınırımmm....

• quote:

tabıkı bende mutluyum aranıza katılmaktan ama bıraz anlatın bana topıc falan nedır yenıyım ben geniş bilgi bılmiyorum yardımcı olursanız sevınırımmm....

Alıntıları Göster
    hehe
    quote:

Orjinalden alıntı: metci

tabi kardes hani dijital fotoğraf makinaları ve video kameralar bölümü varya oraya gir orda çıkan başlıklarda casio exilim s600 team var işte orası bizim topic orda s600 hakkında birlik kurduk sende artık oaraya mesaj at senide aramızda bekliyoruz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.