Teknosa'dan (bir daha tövbe) yaklaşık üç ay önce aldığım (ah o lanetli gün) MICROSOFT WIRELESS MULTIMEDYA Q KLAVYE+MOUSE setinin faresinin tekerlek tuşu aşağı ya da yukarı kaydırma yaparken kafasına göre durup sonra birden hızlanıyor, ya da bir saniyelik bir beklemeden sonra tekrar kaydırmaya devam ediyor. Bir de klavyenin üzerindeki ses açma kısma tuşları (ama sadece bu ikisi) çalışmıyor. Set üçüncü kez servisten arızası yoktur diye döndü (tabii servis bi arıza tespit etmediği için üç kez aynı arıza ile servise gönderilince değişim kuralı teknosa'da işlemedi). Ses tuşları teknosa da denediğimde çalıştı. Eve gelince gene çalışmadı. Bu arada farenin de klavyenin de yazılımları yüklü eski kablolu microsoft klavyemi taktığımda bütün tuşlar sorunsuz çalışıyor, kablolu microsoft fare de sorunsuz kaydırma yapıyor. Alıcı ile fare arasındaki mesafe 10 cmden kısa, farenin pilleri yeni, farenin yazılımında hızlı kaydırmayı etkinleştir seçeneğini açık da denedim kapalı da, fayda etmedi. Format atıp fare klavye yazılımlarını yeniden yükledim bana mısın demedi. Sorun nedir? Bir fikri olan var mıdır?