Arkadaşlar ben explorer'ın 7.0.5730 mozilla'nın da 2.0.0.20 sürümünü kullanıyorum...explorerda araç çubuğuna herhangi bi sitenin linki yapıştırıp enter dediğimde veya herhangi bi sayfayı diğer bi sekmede açmaya çalıştığımda başlıkta da belirttiğim gibi mozillada farklı bir sekmede açıyor..kurcaladım her iki prrogramıda ama herhangi bir düzeltmede bulunamadım..sorunum budur..bilen varsa yardımederse sevinirm..(aksi takdirde flashgeti kullanamıyorum)
ie7 ye sağ tıkla > özellikler >program sekmesine tıkla>internet explorer varsayılan olsun tıkla >uygula >tamam .
bu şekilde ie7 varsayılan tarayıcı olacaktır. sorununu çözecektir sanırım.
yardımın için çok sağol kısmen işe yaradı şöle ki: artık mozillada açmaya çalışmıyo ama ex. kendide açmıyo.linki adres çubuğuna yapıştırıyorum enter a basınca yeni pencerede açmaya çalışıyo ama açmıyor...explorer garip haller sergiliyor...ben silip tekrar kurmaya yeltendim windows sonradan yüklenen uyumlu programların düzgün çalışmayabileceği uyarısını verdi vazcaydım ..şimdi lisansta yok...nasıl olur tekrar silip kurma işi bi tavsiye eden olursa sevinirm
yada şöle bi yardımda da bulunabilirseniz sevinirim..flashget e mozilla üzerinden nasıl direk download işlemini başlatabilirm....şimdiden tşkkrr.
Bahsettiğin olay normaldir. bahsi geçen tarayıcıların normal davranışlarıdır. downloadlar yeni sekmede açılır. flash get mozilla yada diğer herhangi bi tarayıcıya ihtiyaç duymaz linki kopyalayıp flash getten + işeretine tılarsan yada F4 yaparsan kopyalamış olduğun link otomatik olarak link kısmına yapışacak tmm dediğinde indirmeye başlıyacaktır.
tamam çok sağolun...mozillaya eklenti kurdum ordan down edebiliorm flashgete ile artık...ex hala açmıyoaraççubuğuna link kopyaladığım sayfaları,,kitleniyor...zaten yakındır format atmam....bide merak ettim rapidden flasgete download yapıca,freeuser dan neti kesnce yada flas ı kapatınca devam etmiyo indirmeye....ozamn bi hikmeti kalmıyo programın.. bu normalmidir......
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme