Şimdi Ara

Yardıma ihtiyacım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıyalı 2 ay olacak 3 karakter denedim monk hoşuma gitti ama yavaş atak yapıyorum o yüzden ölüyorum mp5 lerde falan ne yapmam gerek

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Machinist-2394/hero/30969487

itemlerim doğrumu en iyi monklara bakarak bişeyler aldım ama sanırsam yüzükler ve amulet falan yanlış 100m para harcadım

Machinist#2394 yardımlarınızı bekliyorum

• 1- chest inna olsun mümkünse yüksek vitality li
    2- CC almak için yüzüğün birini natalya almalısın ki botla beraber işine yarasın
    3- amulette cc+chd+as olmalı
    4- skorn yerine 2 silah al her ikisinde de ls ve as olsun.Skornun as çok düşük olduğundan yavaş vurur 70 paragondan sonra kullansan daha iyi.
    5-one with everytihg pasif skilini almışsın ama üstünde hep allres var. İtemleri tek bir resiste göre almaya çalış ki o skil işe yarasın. (fire-cold-poison gibisinden)

benim tavsiye edeceklerim bunlar
  • gloves ve bracers, craft yap sakın bunlara para verme
    bi tane natalya yüzük lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

1- chest inna olsun mümkünse yüksek vitality li
    2- CC almak için yüzüğün birini natalya almalısın ki botla beraber işine yarasın
    3- amulette cc+chd+as olmalı
    4- skorn yerine 2 silah al her ikisinde de ls ve as olsun.Skornun as çok düşük olduğundan yavaş vurur 70 paragondan sonra kullansan daha iyi.
    5-one with everytihg pasif skilini almışsın ama üstünde hep allres var. İtemleri tek bir resiste göre almaya çalış ki o skil işe yarasın. (fire-cold-poison gibisinden)

benim tavsiye edeceklerim bunlar

skorn yerine 2 silah alsam çok fena damage düşüyo skorn as li olanını alacam öylesi işe yarıyo diyolar biraz pragon kasıyım itemleri adam edecem şimdi param 25 m falan natal yüzük almak için baya bi para lazım cc cd as olanı fena para

• as li skorn seni kurtarmaz yine ölürsün. 3 sn de 1 100k dps vurmak mı avantajlı 2sn de 75k dps vurmak mı? Herşey dps demek değil.
  • quote:

as li skorn seni kurtarmaz yine ölürsün. 3 sn de 1 100k dps vurmak mı avantajlı 2sn de 75k dps vurmak mı? Herşey dps demek değil.

mesela craft deniyorum tek el axe +6 random 10 tanesi 1m oluyo iyi bir silah daha denk gelmedi satınmı alsam yoksa craft devammı
  • sen barku üstadımızı dinle o bu oyunun mudavimlerinden her sey dps demek degil bunuda unutma monk için 150 k dan sonrası yeterli oluyor ar min 600 yap ustanın dediği gibi tek tarafa yuklenebilirsin mesela bende cold rezist
    +180 falan diğerlerine gore item secimini ona gore yap life kafaya tas takarsan 45 ila 50k arası olması lazım yoksa tek yersin

yeri degil ama affınıza sığınarak barku ustam benim monkada tavsiye verirmisin tal rashayı bırakamıyorum iyi dusurdum ah dan 8m ye yuksek vit iki nataly yuzuk dusurdum ama tırt ah dan almaya kredi kartı lazım bir arkadas dediyse otüyomu bu mubarekler ne yanına yaklasılmıyor main handi balack dead verdi sağolsun kullanmaya bi offhand lazım ama 55m falan var yetmez fiyatlar ucuk bayağı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silent59 -- 13 Eylül 2013; 21:36:52 >
  • abi mesela tek el olarak echo mu axe sarı itemmi tercih edelim böyle gösterebileceğin bi link falan varmı
  • echo cok iyi as veren bir silah fakat fear özelliği onu batırıyor bir taraftan partide cm vize mob toplarken obur taraftan kaçıyorlar :D ( konu dışı : Birgün publice girdim 4 barbardık ve hepimizde echo var vurduğumuz mob kacıyor hepimiz bir tarafa dağıldık mob koşalııyoruz gülermisin ağlarmısın ) sadece ls olan 1100 dps üzeri achoyu 1m ye alabilirsin socket yada cd istersen fiyat manyaklaşıyor bu diğer silahlar içinde gecerli burada para konuşmaya baslıyor seviyeyi kendin belirleyeceksin gerekmedikçe as 1.40 tan asağı silah alma benim main handdeki silah arkadaşın benim almaya gucum yetmiyor :d off handdekini 3m ye almıştım ah dan bunlara gore bak artık..
  • Estağfurullah ne ustalığı, bildiğim kadarıyla yardım etmeye çalışıyorum. Tal rasha as yönünden tercih edilebilir olsada efektif değil bence.Yüksek vit inna chest daha iyi olur.Off hand de fist weapon un özellikler güzel tek sorunu dps in düşük olması. Değerler yükseldikçe fiyatta yükseliyor biliyorsunuz.Paket öncesinde elindekiyle idare edebiliyorsan etmeye çalış ha olurda ucuza denk getirilirse elbette iyi item almakta fayda var.Monkta inna chest ve pantalon dışında ki seçeneklerin iş görmesi için baya iyi değerleri olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: belgiryon

abi mesela tek el olarak echo mu axe sarı itemmi tercih edelim böyle gösterebileceğin bi link falan varmı

Silahları craft ederek iyi birşey yakalamak baya zor ama eldiven-amulet ve bileklik craft ederek iyi itemler çıkarabilirsin. 2 el de birer sword veya main hand de echo olabilir ancak echo nun fear özelliği en fazla %14 olmalı ki yaratıklar sürekli kaçışmasın. Link vermekten ziyade elindeki golda göre ah den arama yapman gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARKU -- 13 Eylül 2013; 23:25:43 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: belgiryon

abi mesela tek el olarak echo mu axe sarı itemmi tercih edelim böyle gösterebileceğin bi link falan varmı

Silahları craft ederek iyi birşey yakalamak baya zor ama eldiven-amulet ve bileklik craft ederek iyi itemler çıkarabilirsin. 2 el de birer sword veya main hand de echo olabilir ancak echo nun fear özelliği en fazla %14 olmalı ki yaratıklar sürekli kaçışmasın. Link vermekten ziyade elindeki golda göre ah den arama yapman gerek.

eyvallah yardım için bişeyler aldım ya iyimi kötümü bilmiyom idare ediyom bunla
  • Silahlar güzel paran olunca yüksek dps lisini alırsın.Bir tavsiyem daha olacak: mantra olarak mantra of conviction-overawe rune alırsan yaratıklara %20 fazla damage alırlar ve tempest rush yerine serenity-ascension rune alırsan 4sn ölümsüz olursun bu da zor durumlarda kaçmana yarar. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARKU -- 14 Eylül 2013; 12:15:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.