herkese merhaba elimde kıtkanaat 700 ylt para var istediğim sistem internet girecek arasıra süper olmasa bile oyun oynayacak (fifa vb) birde monitör illa ki lcd olucak kendimce sizleri okuyarak tabiki cahilhane toplağım 2 sistem Ekran kartı olarak elimde geforce fx 5200 var GİGATEK sayfasından online; 1.sistem AMD-ATHLON 64 X2 400+AM2 84$ MSI-K9AGM2-FIH 74$ TWINMOS-1 GB DDR 667 39$ SAMSUNG-160 GB SATA NCQ 55$ AG NEVOVO-K-B17 LCD MONİTÖR 174$ (nasıl?)[enucuzu:)] MITSUMI-FDDB 8$ NEC-AD-7170 BLACK DVD-RW 32$ CODEGEN-6018 KASA 29,5$ A4TECH-KB2160 SET 11$
TOPLAM : 598$ KDV DAHİL NOT: burda işlemci ve anakartı seçip ekran kartı bölümde uyumu ekran kartı bulunamadı dedi neden?
2.sistem İNTEL-E440 C2D 126$ MSI-P35 NEO-F 129$ gerisi aynı TOPLAM FİYAT :709,91 KDV DAHİL (gerçi buna 200 ytl daha lazım)
Değiştirmem gereken parçaları yada oması gerekenleri belirtirseniz çok sevinirim
Hocam anakart yerine Ob gf6100 ekran kartı olan anakarlar var onlardan bi tane al 5200 le hiç uğraşma senin 5200 agp mi? eğer agp ise zaten atacaksın...
Asus M2A-VM Amd690G AM2 DDR2800 PCI-Ex Vga+GLan940 = 75$, Asus M2N-MX GF430MCP DDR2800 PCI-Ex Vga+GLan(940) = 68-70 $ GF6100 OB VGA VAR Gigabyte SMES2 GF6100 AM2 DDR2 PCI-Ex Vga+Lan(940) = 63-65$ GF6100 OB VGA VAR
Bunlara bakabilirsin eşdeğer diğer markalarada... Bu karlarda PCI EXPRES slot var istersen daha sonra ilave ekran kartı takabilirsin.
İşlemci iyi Flopy lazım deil çıkan parayı monitöre yatır. Daha bilindik bir marka al, TFT Asus VB171D 17" LCD Monitör Black 5ms -- 195$ Kasa biraz haşat ama az daha iyisine bakmalısın..
sen 5200 VGA yı sat 2 elde
onuda sisteme yatır.
Senin fiyata yakın fiyat çıkar sanırım bu parçalarla..
Kolay Gelsin
Dostum sen kendin bitirmişin işi zaten!
Seçtiğin ana kartta zaten (sınıfına göre) iyi bir ekran kartı olduğu için, sana tekrar ekran kartı seçtirmiyor.
Elverişli olduğunda belleği de 2*1 yaptın mı, beklentilerine göre cillop gibi sistem olur!
Al bu da gigatek üye fiyatlarıyla neredeyse (memnun kalacağın) aynı sistem:
TOPLAM : 498 USD + KDV KDV DAHİL TOPLAM : 587,64 USD
Rastgele.
ilginize teşekkürler malesef agp ekran kartı dediğiniz gibi daha sonra ekran kartı aınacak bir ana kart almak lazım yüzbaşım teşekkürler bilgi için elimde bu ne yapıyım kardeşim acele ediyor zamanla değişecek bir sistem olsa iyi olur tabi honneur hocam hangi işlemci için iyi dedin amd mi intelmi? bu dediğin boardalara çift çekirdek takılabiirmi? birde amd athon x2 ile sempron x2 farkı nedir?
cahiliğimi bağışlayın bu ana kartlara ilerde ddr3 çift çekirdek takılabiirmi p35 özelliği varmı?
Asus M2A-VM Amd690G AM2 DDR2800 PCI-Ex Vga+GLan940 = 75$, Asus M2N-MX GF430MCP DDR2800 PCI-Ex Vga+GLan(940) = 68-70 $ GF6100 OB VGA VAR Gigabyte SMES2 GF6100 AM2 DDR2 PCI-Ex Vga+Lan(940) = 63-65$ GF6100 OB VGA VAR
enucuz ama iş görür lcd hangisi birde kasamızın psu ve 400w aşağı olmamasımı gerekir hepinize saygılar
Bende de para olmadığı için şu kampanya cazip geldi :
ya başlık çok garip olmuş ne o öyle dilenir gibi.. değiştirin bence
hakısın hocam param yok memlekete gitmiyecem bilgisayar alıcam ama nasıl değiştiriiyor bilmiyorum komutanım
üstadlar hakanizm arkadaşın tavsiye ettiği sistemlerden CORAL olan nasıl acaba değermi almaya acaba
bana göre o paraya alacağın lcd'nin çeyreğinden azını bir crt'ye yatır, mükemmel netlik sağlarsın, neymiş bu lcd anam be, crt'den yaptığın kârla harika bir sistem toplayabilirsin (bu sistemine göre tabi..)
quote:
Orjinalden alıntı: zucker06
üstadlar hakanizm arkadaşın tavsiye ettiği sistemlerden CORAL olan nasıl acaba değermi almaya acaba
Kardeşim, anlamadım ki ne iş?
LCD dahil 700'den LCD hariç 1.080'e çıktın birden! Üstelik üç otuz para etmeyecek bir sistem için!
Sen önce kendin bir iyice karar verip, sonra buradaki insanların mesailerini/tavsiyelerini istesen daha iyi olacak...
öncelikle alakan içi saol.ben bu sistemi kendim için değil formu incelerken bir arkadaşın isteği üzerine sordum ben ne istediğimi eğer bilseydim yada bu konulara hakim olsaydım ozaman kimin ne alıp almayacağına hangisinin iyi olup olmadığı konusunda yorum yapardım bu bölüm işi bilenlerle bilmeyenlerin birbirine yardımcı olduğu bir forum yoksa yanılıyormuyum
ilginize teşekkürler malesef agp ekran kartı dediğiniz gibi daha sonra ekran kartı aınacak bir ana kart almak lazım Ekran kartını atıyosun yada 10 milyona satıyosun hala alan olursa
yüzbaşım teşekkürler bilgi için elimde bu ne yapıyım kardeşim acele ediyor zamanla değişecek bir sistem olsa iyi olur tabi
Bunu unutuyosun şimdi elinden geleni işine yarayanını alıyorsun. 1 kaç sene ses etmeden kullnıyorsun
honneur hocam hangi işlemci için iyi dedin amd mi intelmi? bu dediğin boardalara çift çekirdek takılabiirmi? birde amd athon x2 ile sempron x2 farkı nedir?
İşlemci amd 4000X2+ al senin işini görecektir. Zaten çift çekirdekli bi işlemci. anakart ta destekliyo bunu, Sempron intelin celeronu gibi yani daha düşük güçte bir işlemci. Senin için gereksiz senin paran athlon ediyo :)
Birtek monitör konsunda az daha araştır. İllada LCD diyosan sana yazdığım monitöre bakabilirsin. 15-20 ytl farkla alınabilecek bir cihaz.
Kolaylıklar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme