Şimdi Ara

yardımınız gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben bir cafe'de çalışıyorum işe 23 eylül 2019'da başladım.Şimdi 15 gündür işletme corona sebebiyle kapalı.Bana ücretsiz izin kullandırma hakları var mıdır ? veyahut nasıl bir yol izlemeliyim aksi durumlarda.Birde olası bi aksi durum oldu bunlar bana çıkış verirse 6 aylık mesai ile işsizlik maaşı mümkün oluyor mu acaba ? teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raxable -- 30 Mart 2020; 4:34:54 >

• Salgın hastalık sebebi ile size ücretsiz izin verme hakları bulunmaktadır ancak bu süreçte kısa çalışma ödeneği alabilirsiniz. Son 3 yılda SSK lı olup 600 gününüz var ise işsizlik maaşını hak edersiniz normalde ancak ücretsiz izin halinde işsizlik alamazsınız. Son 120 gün tam olmalı diyor kanun. Bunun için ek bir düzenlemeye ihtiyaç var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendman

Salgın hastalık sebebi ile size ücretsiz izin verme hakları bulunmaktadır ancak bu süreçte kısa çalışma ödeneği alabilirsiniz. Son 3 yılda SSK lı olup 600 gününüz var ise işsizlik maaşını hak edersiniz normalde ancak ücretsiz izin halinde işsizlik alamazsınız. Son 120 gün tam olmalı diyor kanun. Bunun için ek bir düzenlemeye ihtiyaç var.
    teşekkür ederim cevabınız için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.