Şimdi Ara

Yardımınıza ihtiyacım var (Opel Vectra 1600 motor 2001 Model Servisin Tespitleri)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arabayı bugun servise goturdum. (Opel Vectra 1600 motor 2001 Model 139000 de) 300 liralık bakımını yaptılar. (5 yılı asan aracların bakımı kampanyası varmış ondan dolayı goturdum. Ardından kendi buldukları tespitleri yazmıslar.
    Tespitler tam bi çarşaf. Bunların hangilerini yaptırmalıyım anlamadım. Yanlarına fiyatlarını da yazmıslar. )
    Arabanın fiyatını geciyor! Bunlar dalga mı geciyor anlamadım. Hangilerini yaptırmam gerektigi konusunda beni yonlendirebilirseniz sevinirim. Zira param yetmiyor. (Yanlarına yuksek fiyat olanların fiyatlarını yazdım fiyat yazmadıklarım 100 TL altı)

Debriyaj Seti (1600 TL)
    Hidrolik
    Kulbutor kapak contası
    Eksantırık kecelerı
    Yağ Pompa keçesi
    Su radyatoru (890 TL)
    4 lt antifiriz
    Termostat
    V kayışı(117)
    V kayış gergi bilyası(318 TL)
    Ön amortisörler(462)
    Ön amortisör takozları(410 TL)
    Su Pompası
    Triger seti(363 TL)
    Karter Contası
    Z Rotları(158 TL)
    Temizlik Spreyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyrklaunavan -- 24 Mart 2016; 18:30:25 >

• Parçaların fiyatları çok uçuk acil olanları özel servisten yaptırın daha önce kullandım arabayı bilirim az çok mesela klasik amortisör takoz en fazla 60 - 70 tl debriyaj yarı fiyatina bulunur.isterseniz internetten opel parçası satan sitelere bakın. Ama birçoğu keyfe keder masraflarşu siteden kıyaslama yapin http://www.opelgm.com/#index

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiestateam -- 25 Mart 2016; 23:42:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiestateam

Parçaların fiyatları çok uçuk acil olanları özel servisten yaptırın daha önce kullandım arabayı bilirim az çok mesela klasik amortisör takoz en fazla 60 - 70 tl debriyaj yarı fiyatina bulunur.isterseniz internetten opel parçası satan sitelere bakın. Ama birçoğu keyfe keder masraflarşu siteden kıyaslama yapin http://www.opelgm.com/#index

Tesekkurler. O sitedeki parcalar orijinal mi?
  • sayın lyrklaunavan:

öncelikle merhaba:

sizn gitmiş olduğunuz servis her nereyse onursuz gurursuz namusuz biriymiş.?. 329 tl lik debriaj setine 1600 tl yazmış

geçen ay ön iki gazlı amrtisör ve takozları değişti orj gm toplam 500 tl

siz ist ,da iseniz size tavsiye edebileceğim servis var,11 yıldır aynı servise gidiyorum ATATÜRK oto sanayi maslak.

bende'de 98 model 20 cd opel vectra var 18 yıldır düzenli bakımlarla bugüne geldik,bugüne kadar'da ağır bakım işi olmadı .

esen kalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsanemühendis -- 2 Nisan 2016; 1:53:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2000 model octavia hakkında
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.