Şimdi Ara

YARDIMINIZA IHTIYACIM VAR/ TUR SIRKETI TARIH DEGISTIRDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baslikta belirttigim gibi sirket yeterli katilim yok diyerek bir hafta sonraya ya da baska ulke gezisine ve baska zamani tercih edebilirsiniz diyor. Benim turum 25 28 arasindaydi yani onderdikleri tarih ile yine cakismiyor. vize basvurumu yaptim bile ama eminim ki basvurumda 4gunden fazla vize alamayacagim. (Cekya kac gun kaliyorsan o kadar vize veriyor) diger bir sorun ise izin alma durumu tabiki extradan izin alamama ya da tarihini degistirememe durumum var malum bayram oncesine de denk geliyor.
    Sizce turdan nasil tam ucretimi geri alabilirim veya alabilir miyim? Ayrica vize basvurusu icin de param gitti bunu da talep edebilir miyim? Yardimlarinizi ve forum oluculerini bekliyorum. Tesekkurler !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Size imzalatılan sözleşmeyi iyi okuyun. Tur tarihinde değişiklik yapmaya dair bir madde yok ise dava yolu veya firmaya bir dilekçe ile bunu ihtar ederek paranızın iadesini talep edebilirsiniz. Kredi kartlı bir ödeme söz konusu ise, harcama itirazı yapabilirsiniz bankanıza..

Dava süreci ile de bir sözleşme imzalamış olsanız ve bu sözleşme tek taraflıdır ve tarafımca müzakere edilmemiştir argümanını da mahkemede sunabilirsiniz. Ama siz gene de bir avukata danışın sözleşmeyi alıp, durumunuzu anlatın.. Diyin ki ben işimden bu tarihle izin aldım+vize başvurusu yaptım bu şakamıdır v.s.

Geçmiş olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titan321 -- 3 Temmuz 2019; 11:24:2 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.