Şimdi Ara

Yardımlarınızı bekliyorum. (ygs 28k mf)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Böyle konuların fazla olduğunu biliyorum ama bana kalırsa en iyi rehberlik ve yönlendirici forum olacaktır derdime. Sonuçta binlerce kişinin tecrübesi paylasiliyor. O yüzden lütfen troller gelmesin. Goruslerinize ihtiyacım var.
    Öncelikle şunu belirteyim denemelerde hep 140 civarı yapan başarılı bir öğrenciyim. Dershanemin derece grubundayim ve büyük hedeflerim var. Ancak sınav ani bir şeyler ters gitti ve kapasitemi gosteremedim. Ygs1 30k ve ygs2 28k yaptım.
    Düzenli olarak çalışan çalışmayı seven bir öğrenciyim. LYS kısmına da güveniyorum. Benim bu derecemi olabildiğince iyiye çekmem lazım. En kötü ilk on bin olması lazım çünkü zaten yerim derecemin çok daha iyisi. özdebir 900 ve güvender 5000 derecelerim. Nasıl çalışmalı ne yapmalı net olarak hedeflerimi kacardan koymaliyim ya da nerelere kadar çekebilirim bu derecemi kısacası her konuda görüşlerinizi ve yönlendirmenizi bekliyorum arkadaşlar. Lanet bi sınav için de mezuna kalmayı hiç istemiyorum. Şimdiden herkese teşekkürler. Dilerim herkes istediği yerlere gelir sene sonunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı durumdayız ygs-1 23k ygs-2 28k hedefim en kötü 13k civarıydı fırat tıp.ben de beklemedeyim

• O halde ustadlarla yoldaslarin yorumlarını bekliyoruz
    Dostum sonumuz hayrolsun

• Up

• Bende 25k dayım.ilk 10k ya çekmem lazım.bir yol gösteren olsa iyi olur.

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tm1 ve tm3 sıralamam ne gelir?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.