Şimdi Ara

Yarın araba alıyorum ama dolandırılmaktan korkuyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aylarca süren aramamdan sonra yarın beğendiğim arabayı almaya gidiyorum ancak işler biraz karışık...

Adamla 2 hafta önce anlaşmıştık ancak ben parayı tamamlayamadığım için zaman aldı. aracın ufak bir yerinde de çizik vardı ve ben araç sahibine bunu kaskoya vermesini, ben almadan önce hallolmasını söylemiştim. şu an araç kaskoda ve cumartesi çıkacakmış.araç sahibi satışı pazartesi yapalım dedi ben ''keşke cumaya yetişseydi'' diyince araç sahibi bana dedi ki ''yarın noterden satışı yapalım.sen parayı ver.cumartesi gider arabayı alırsın.'' aklıma yattı ama ne yapmamı tavsiye edersiniz?

bu arada araç bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-astra-twintop-1-6-turbo-full-48621250/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreislek -- 26 Ekim 2011; 5:38:51 >

• Müdür ne yapıyorsun ya o para bu arabaya verilir mi, Al takke ver küllah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaMToZUvEDünYaNInNinNiSi

Müdür ne yapıyorsun ya o para bu arabaya verilir mi, Al takke ver küllah.
    neden ki dostum? piyasası o degil mi bu aracın? 45e 50e satanlar var ki bu full donanım cabriolet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreislek

neden ki dostum? piyasası o degil mi bu aracın? 45e 50e satanlar var ki bu full donanım cabriolet...

Alıntıları Göster
    Araca birşey diyemem ama en mantıklısı pazartesi satışı ve anahtarı alın parayı verin.Yarın satışı almakla elinize birşey geçmeyecek nasılsa,araç servisteymiş..
  • quote:

Alıntıları Göster
    Eşşeğini sağlam kazığa bağla pazartesi yap 2 gün için değmez.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Yemişim piyasasını, ele ayağı bi düzgün araba bak hocam, fiyat alırken iyi sen satmaya kalk satamazsın, etme eyleme alma sakın, daha gösterişli spor arabalar alabilirsin para kolay kazanılmıyor çok iyi düşün.
  • quote:

Yemişim piyasasını, ele ayağı bi düzgün araba bak hocam, fiyat alırken iyi sen satmaya kalk satamazsın, etme eyleme alma sakın, daha gösterişli spor arabalar alabilirsin para kolay kazanılmıyor çok iyi düşün.

+11
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Almam İçin Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    43 bin verip alcan bunu ha poff paraya bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

43 bin verip alcan bunu ha poff paraya bak

Alıntıları Göster
    İnsanı alacağı arabadan neden soğutuyorsunuz karar vermiş artık. Şu saatten sonra bize hayırlı olsun demek düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erain

İnsanı alacağı arabadan neden soğutuyorsunuz karar vermiş artık. Şu saatten sonra bize hayırlı olsun demek düşer.

+1
  • quote:

Alıntıları Göster
    sen adamla anlaştın, paran çıkışmadı, araç iki hafta daha ilanda kaldı ve satılmadı! sende ısrarla bu aracı almak istiyorsun?
    onun dışında satışı kesinlikle p.tesi yap! 40bin tl iyi para. arabaya bişey olmaz merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinbektas

quote:

+1

Alıntıları Göster
    Yav güzel kardeşim sen dinleme bunlari, hoşuna gittiyse al ama pazartesi al

• quote:

Alıntıları Göster
    Adam kimseye araba hakkındaki yorumunu sormamış.Hayırlı olsun guzel araç.

ben şöyle yapardım:

-Pazartesi araba başka bir yerde tekrar ekspertize sokulur(boylece kafada soru isareti kalmaz hem de ilk ekspertizin güvenilirliği teyid edilir)

-Notere gidilir imzalar atılır.

-Anahtar,ruhsat teslim alınır ve para ödenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stochastic34 -- 20 Ekim 2011; 23:08:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stochastic34

Adam kimseye araba hakkındaki yorumunu sormamış.Hayırlı olsun guzel araç.

ben şöyle yapardım:

-Pazartesi araba başka bir yerde tekrar ekspertize sokulur(boylece kafada soru isareti kalmaz hem de ilk ekspertizin güvenilirliği teyid edilir)

-Notere gidilir imzalar atılır.

-Anahtar,ruhsat teslim alınır ve para ödenir.

Alıntıları Göster
    Demedi deme ibrahim. Bu forum bunun için var alırsın alırsında, satamazsan sonra, çok hayırlı olur o zaman. Para kolay kazanılmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: wind06

sen adamla anlaştın, paran çıkışmadı, araç iki hafta daha ilanda kaldı ve satılmadı! sende ısrarla bu aracı almak istiyorsun?
    onun dışında satışı kesinlikle p.tesi yap! 40bin tl iyi para. arabaya bişey olmaz merak etmeyin.

Alıntıları Göster
    iyi para
  • quote:

Orijinalden alıntı: WadeFB

iyi para

Alıntıları Göster
    beyler fikirleriniz için tesekkr ederim.. adamla 41bin liraya anlastım. ilk ekspere beşiktastaki opel bayine gitmiştik araç tertemiz cıkmıstı... aracın sahibi avukat ofisi sultanahmette aha da bu adam http://www.kayihaneskisever.com/av_suleyman_sever.html
    bana güvenilir biri gibi geldi. bir kaç kişiye sordum 'ruhsatı sen üstüne aldıktan sonra hiçbirşey olmaz, kaskoda git gör nerede oldugunu servisin müdürüyle de konuş' dediler. yarın parayı ver cumartesi aracı al, ama dediginiz gibi ortada 41 bin lira olunca insan ister istemez korkuyor...

bu arada fotolarda görünmüyor ama bu araç cabriolet beyler yani şu araç , http://www.google.com.tr/search?q=opel+astra+twintop&hl=tr&biw=1463&bih=716&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&ei=zYKgTr3WCs6Q4gST7Yj8BA&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&sqi=2&ved=0CBgQ_AUoAQ

ciddi anlamda begenilmedi mi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreislek -- 21 Ekim 2011; 1:27:20 >

• quote:

beyler fikirleriniz için tesekkr ederim.. adamla 41bin liraya anlastım. ilk ekspere beşiktastaki opel bayine gitmiştik araç tertemiz cıkmıstı... aracın sahibi avukat ofisi sultanahmette aha da bu adam http://www.kayihaneskisever.com/av_suleyman_sever.html
    bana güvenilir biri gibi geldi. bir kaç kişiye sordum 'ruhsatı sen üstüne aldıktan sonra hiçbirşey olmaz, kaskoda git gör nerede oldugunu servisin müdürüyle de konuş' dediler. yarın parayı ver cumartesi aracı al, ama dediginiz gibi ortada 41 bin lira olunca insan ister istemez korkuyor...

bu arada fotolarda görünmüyor ama bu araç cabriolet beyler yani şu araç , http://www.google.com.tr/search?q=opel+astra+twintop&hl=tr&biw=1463&bih=716&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&ei=zYKgTr3WCs6Q4gST7Yj8BA&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&sqi=2&ved=0CBgQ_AUoAQ

ciddi anlamda begenilmedi mi???

Alıntıları Göster
    biraz tipsiz duruyor sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: legend1982

biraz tipsiz duruyor sanki

Alıntıları Göster
    araba çok güzel fiyatıda iyi arabayı beyenmeyenler 180 beygir cabrio 41 bine başka araba göstersinlerde alalım
  • quote:

Arkadaşlar aylarca süren aramamdan sonra yarın beğendiğim arabayı almaya gidiyorum ancak işler biraz karışık...

Adamla 2 hafta önce anlaşmıştık ancak ben parayı tamamlayamadığım için zaman aldı. aracın ufak bir yerinde de çizik vardı ve ben araç sahibine bunu kaskoya vermesini, ben almadan önce hallolmasını söylemiştim. şu an araç kaskoda ve cumartesi çıkacakmış.araç sahibi satışı pazartesi yapalım dedi ben ''keşke cumaya yetişseydi'' diyince araç sahibi bana dedi ki ''yarın noterden satışı yapalım.sen parayı ver.cumartesi gider arabayı alırsın.'' aklıma yattı ama ister istemez korkuyorum bir tuzak olabilir mi diye? ne yapmamı tavsiye edersiniz?

ilk kez araba alıyorum ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum???

bu arada 2 hafta önce aracı ekspere sokmustum temiz cıkmıştı, ama son iki haftada ne olduğu belli değil ve eger aracı bu sekilde alırsam ekspere tekrar sokmadan almış olacagım. ya son 2 haftada kötü bir kaza olduysa??? bunu yarın erkenden bir kaskocudan ögrenebilir miyim???

bu arada araç bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-astra-twintop-1-6-turbo-full-48621250/detay/

Arkadaşım ne strese sokuyorsun kendini p.tesi atsın imzayı ver parayı , aracı al çık git. Boşuna maceraya girme. Bu arada bir daha expere falan sokma artık sokmuşşsun zaten. Çok fazla histerikli olmaya da luzüm yok

• quote:

Orijinalden alıntı: oxygen3

quote:

Arkadaşlar aylarca süren aramamdan sonra yarın beğendiğim arabayı almaya gidiyorum ancak işler biraz karışık...

Adamla 2 hafta önce anlaşmıştık ancak ben parayı tamamlayamadığım için zaman aldı. aracın ufak bir yerinde de çizik vardı ve ben araç sahibine bunu kaskoya vermesini, ben almadan önce hallolmasını söylemiştim. şu an araç kaskoda ve cumartesi çıkacakmış.araç sahibi satışı pazartesi yapalım dedi ben ''keşke cumaya yetişseydi'' diyince araç sahibi bana dedi ki ''yarın noterden satışı yapalım.sen parayı ver.cumartesi gider arabayı alırsın.'' aklıma yattı ama ister istemez korkuyorum bir tuzak olabilir mi diye? ne yapmamı tavsiye edersiniz?

ilk kez araba alıyorum ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum???

bu arada 2 hafta önce aracı ekspere sokmustum temiz cıkmıştı, ama son iki haftada ne olduğu belli değil ve eger aracı bu sekilde alırsam ekspere tekrar sokmadan almış olacagım. ya son 2 haftada kötü bir kaza olduysa??? bunu yarın erkenden bir kaskocudan ögrenebilir miyim???

Arkadaşım ne strese sokuyorsun kendini p.tesi atsın imzayı ver parayı , aracı al çık git. Boşuna maceraya girme. Bu arada bir daha expere falan sokma artık sokmuşşsun zaten. Çok fazla histerikli olmaya da luzüm yok
    haklısın aslında... işte bende 1 aydır bu araç için bekleyince artık dayanamadım o yüzden acelem =)
    işin aslı şu ki 9 yıl önce peugeot 206cc ler ilk cıktıgında hayalimdi bir cabrio sahibi olmak.bunu da son 4 yıldır hayal ediyorum işte.... düşnün ne haldeyim =)

bu arada bu modelleri 30bin kilometrede bulmak bir mucizedir sanırım !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreislek -- 20 Ekim 2011; 23:39:03 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.