Şimdi Ara

YARIN TERCİH YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUN SON KEZ FİKİRLERİNİZİ PAYLAŞIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 65K DAYIM TERCİHLERİMİ BU ŞEKİLDE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM EVET İLK 10 DA BAYA ÜTOPİK TERCİHLER VAR SIRALAMADA ŞUNU ÜSTE YADA ALTA YAZSAN DEDİĞİNİZ YADA ŞURAYIDA YAZSAN DEDİĞİNİZ YER VAR MI ACİL YARDIM BEKLİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM BİRDE İKİNCİ ÖĞRETİM HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ GİTMELİ MİYİM İKİNCİ ÖĞRETİME ÇEKİNMİYORUM DEĞİL ASLINDA İKİNCİ ÖĞRETİMDEN YAZMASAM MI DİYE DÜŞÜNÜYORUM
     YARIN TERCİH YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUN SON KEZ FİKİRLERİNİZİ PAYLAŞIN

• asdfgh676701 A kullanıcısına yanıt
    ytü metalurji görünüyor kardeş, olağan bir tercih biraz yüksekten başlatmışsın sadece. iö sorun değil ytü de marmarada arkadaşlar istediklerinde sabah giriyorlar derse onlara ek seçenek olabiliyor böyle mesela, bana valla daha avantajlı diyorlar.
  • inşallah kardeşim ytü olur yada kou makina olsun farkındayım yüksekten başlattım sence nereden başlamalıyım bence az daha aşağıdan başlamayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdfgh676701 -- 14 Temmuz 2014; 5:47:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.