Şimdi Ara

YARIN YENİ ARABA ALIYORUM BOYA KORUMA OLARAK SONAXMI? ZİEBARTMI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
4.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sonax veya Ziebart yerine Meguiar düşünün derim. Ben çok memnunum..

http://www.meguiars.com.tr/
  • zeıbart tavsıye olunur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: glazer

YAŞANAN SON OLAYDAN SONRA SONAX

• quote:

Orjinalden alıntı: glazer

YAŞANAN SON OLAYDAN SONRA SONAX

valla okurken azım açık kaldı. daha iki gün önce esip gürlüyorduk inmedikce gitmeyecegiz felan filan diye. indimi acaba o tabela? bilen varsa yazsında ögrenelim son durumu

• ziebart bence sonaxa göre daha profesyonel...Ben ziebartı tercih edenlerdenim.
    şu an %30 kampanyada var.Düşünen arkadaşlara duyrulur.
  • Bence her ikisinden önce Meguiar's gelir
  • AUTOKİNG bence en iyisi
  • ziebart sanki daha profesyonel gibi fiyat konusunda ise pahalıdır karar senin..
  • Ankara'da nereleri tavsiye edersiniz ? İşçilik, fiyat ve kalite açısından ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: skoc2323

KESİNLİKLE SONAX ARKADAŞIM....ZİEBART CUVALLA PARA ALIYOR SONUC VASAT.ENTEL DANTEL İSİMLER KOYUYOR YAPTIĞI İŞLERE DE MARİFET SANIYIOR İNSAN.BIR NUMARA YOK.

sırf konu hortlatmak için üye falan mı olunuyor acaba ? enteresan
  • 2006a göre mi cevap vereyim 2009a göre mi cevap veriyim kafam karıştı kim hortlatıyor bu konuları ya
  • ziebart kesinlikle sonaxtan iyi.ben arabamı sıfır aldım ve ziebarta diamond glass yaptırdım kesinlikle ziebart.
  • arkadaşım ismini vermiyim bir sonax bayisini devralmak için niyetlendi...adamlar demişki sonax marka ürün kullanmıyoruz yoksa kirayı çıkartamayız...yani bu 60 tl ye falan yapanlar sonax ürünleri kullanmıyolar dikkat edin...ha ama ziebartada 300 tl falan değmez gibime geliyo..biz turtle wax yapmıştık gayet güzel oldu...piraz daha paraya kıysam meguars yaptırırdım
  • Bende ziebart diamond gloss yaptırıyorum arabamı aldığımdan beri. Genel anlamda memnunum ama çok pahalı. Bir hafta önce yenilemesini yaptırdım ve 240 lira para verdim sadece yenilemeye. Birde ultra boya koruma var o biraz daha ucuz. Eğer diamond gloss yaptırmayacaksan ultra boya korumaya kesinlikle o kadar para verme.
  • Zevk meselesidir ama arabaya okadar para vererek boya korumasi yaptirilmaina karsiyim.
    Temiz arabalar 10 yil sonra bile güzel görünüyor. Eger o arabayla bir ömür gecirecekseniz yaptirin ama yoksa birkac yil sonra satacaksaniz degmez boya koruma yaptirmaya. Temiz kullanin yeter bence.
  • çok pahalı yaaa,200 tlden fazla değilmi fiyatlar?Ben vazgeçtim komple...
  • Soran arkadaşlar olmuş. Yaşanan son olaydan sonra Sonax, Maltepe'de ki şubesinden tabelasını kaldırmıştır arkadaşlar. Orası araba yıkamacı olarak devam ediyor.
  • arkadaslar gecen gun siyah renkte sıfır arabama sonaxta nano guard uygulattım.aldıgım bayi bana jest olsun die boya koruma yaptırmıs teslimat oncesi ama kas yapacam derken goz cıkarmıstı.gecen gun kampnayayı gorunce hic tereddut etmeden yaptırdım.shellden 100 ytl benzin alana 360 TL + KDV'lik SONAX Nano Guard 249 TL + KDV'ye yapılıo bi de ustune 75YTL + KDV Klima Dezenfekte ve 75 TL + KDVlik Nano Jant Korumayı da hediye ediolar.cepten 300 cıkıo ama 600luk is yapıolar.ben bakırkoy bakırtas ta yaptırdım ve acayip memnun kaldım.1 hafta osnraki kontrolde eksik gedik bulurlarsa veya siz bi durumdan sikayetci olursanız anında gideriolar problemi.4 4luk hizmet var bence.ama bu sonaxın kendi kalitesi midir yoksa bakırtas bayisine ozel bi guzellik midir onu bilemem.öyle ya da böyle sonuctan cok memnunum.arabam teslim aldıgım gunden bile daha guzel gozukuo yolda cevirip cevirip soruolar ben de keyiften 4 kose tabi
    hem kampanya cok avantajlı hem de sonax boya koruma baya bi ustun dierlerine gore ama bu benim tecrubem ve fikirlerim.sizleri de haberdar etmek istedim...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.