Şimdi Ara

Yarn Telefon alıcam, bana çabuk cevap werin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kafamda bi kaç tane seçenek war
    teknolojiden pek anlayan biri değilim,saolsun Dh den bi kaç arkadaşım iyice kafamı karştrdı

düşündüğüm modellerin alayı nokia

E65, E51, 6500s, N73

ayrıca belirtmek isterim ki resim çekmeyi çok seven bi insanım, önerilerinizi bkliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperSadist -- 17 Ağustos 2008; 5:55:10 >

• 6500s
  • E51
  • E51 ile resim performansı alamazsın. Ama wi-fi var. Resim çekmeyi seviyoorsan otomatik odaklamalı bir cihaz almalısın. 6500'da var mı bilmiyorum ama biraz sorunluda olsa N73 olabilir. Ancak ben olsam biraz daha sıkar N82 alırdım ki öylede yaptım.
  • Sony ericsson K810 alırsanız iyi olur. K790 ve K810 3.2 MP de en iyi fotograf çeken telefonlardır. ayrıca fotograf makinelerinde kullanılan xenon flaşda mevcuttur ve sıfır ışıkta bile çok iyi fotoraflar çekebilirsiniz ama video su çok kötü. İlla nokia olsun dersen yazık olur zaten onlarda bulunan çogu özelliği kullanmazsınız. K810 ile K790 arasında fazla fark yok. K810 daha ince ve çok daha şık ve 3G destekliyor ama ülkemizde 3G alt yapısı olmadıgı için hiç bir işe yaramıyor.

Bana inanmazsanız buradaki linkten K810 ve K790 nın nasıl fotograf çektiğine bakabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_22913325/mpage_19//tm.htm#25698086

• e51 fena değil
  • E65 ve e51'in kamera performansı seni memnun etmez.onları elemen gerekir.Tabi öncelik kameraysa

Telefonda aradığın özellikler nedir?
    Wi-fi destekli telefonlarda seçmişsin.

wi-fi önemliyse ve bütçen müsaitse e66 modeli mantıklı olur.

Önemli değilse 6500s öneririm
  • n73 e65 tarzı telefonlar eskidi ve her birinde ayrı bir sorun ya da eksiklik var e66 al derim ya da ikinci el n95 al...
  • Bende demiştim. Bütçeyi zorla ve E66, N82 gibi telefonlar al bence. En az 3 yıl götürür. Bundan sonra kameranın mp'i artar. Belki biraz ekran çözünürlüğü artar. Bide dokunmatik olur. Fazla bir gelişme olacağını sanmıyorum yakın gelecekte. E51 ve E65 ölü yatırım ve eski teknoloji telefonlar.
  • aralarından 6500 slide öneririm ..
  • lg prada'yı bi incele dostum müthiş karizma alet
  • resim çekmeyi çok seviyorsan..
    k810i eklemelisin
    ama lisetendeki en iyi foto ceken n 73..
  • N73 al derdim ama eskidi ama kaliteli telefon 6500 dene .
  • 6500s
  • Nokia 6500 slide
  • arakadaşlar tawsiyeleriniz için teşekkür ederim..
    ama E65 i görünce adeta eriyip bitiiğimden ve cazibesine karşı koyamadığımdan dolayı artık bir E65 sahibiyim..

umarım bi sorun fln çıkmaz, çıkarsa da teknosadaki elemanla telefonu birbirne yapıştrmayı düşünüyorum, umarım bu konuda da yardımlarınızı esirgemessiniz..

yeniden çok teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuperSadist

arakadaşlar tawsiyeleriniz için teşekkür ederim..
    ama E65 i görünce adeta eriyip bitiiğimden ve cazibesine karşı koyamadığımdan dolayı artık bir E65 sahibiyim..

umarım bi sorun fln çıkmaz, çıkarsa da teknosadaki elemanla telefonu birbirne yapıştrmayı düşünüyorum, umarım bu konuda da yardımlarınızı esirgemessiniz..

yeniden çok teşekkürler

Güle güle kullan cnm. Sonunda aldın demek ben sana dedim E65 forever diye. Ben bile düşünmeye başladım Ne renk aldın? Pişti olmayalım sonra.

Wifi + Symbian

Edit: Salı günü Bursa'ya dönüyom. Buluşalım bari hem özledim hem de telefonuna bişiler yükleriz. O zmn anlıcaksın neden Symbian'dan vazgeçemediğimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doobly -- 17 Ağustos 2008; 19:18:46 >

• saol bebeim, teşekkür ederim ilgilerin için...

walla rengi kahwerengiye çalan gri ile siyah arası bir ton algılayamadm..

sen pişti olmaya alışkınsn zaten ( converse ler )
    neyse gel çabuk, özledim
  • hayırlı olsun
  • hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.