Şimdi Ara

Yasaklı modemlerde ve Kyk internetinde Pingsiz Lol oynamak %100 (02.04.2015)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
15
Favori
24.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar Yasaklar bize engel olamaz birçok yöntem denedim uzun uğraşlar verdim ve sonuç olarak
    Firewall güvenliği olan modemlerde yada yurt ortamında nasıl oyun oynayabilirsiniz ,
    Firewall duvarını nasıl aşacağız , Lagsız sabit bağlantı ile League of legend nasıl oynanayabilirsiniz ????
    RADS error hatasını nasıl aşarız ?

Tüm bunların cevabını %100 olarak anlattıgım yöntemle aşacagız.. ( 3g wınn yada Vpn almanıza gerek yok .. )

Sadece 2 programa ihtiyacımız var

1- Herhangi bir Vpn ( Cactus Vpn Temsili kullandım ) ( SSTP desteği olacak )
    2- BattlePing ( Hayalet bir network tüneli oluşturduğu için kullanacagız ) (ping düşürme programıdır ama Pingi düşürmeye gerek kalmayacak )

1) Cactus Vpn 24 Saat Trial Üye olun : Not (( Başka Bir Vpn Programıda olabilir ))) (Bilgisayara kurun) ... ( Herhangi Bir Servere Girin)
    LİNK= http://billing.cactusvpn.com/free-vpn-trial/

Fakat Connect demeden önce SSTP protokolune tıklayıp bağlanın . ( pptp , L2tp , OpenVpn Yasaklı olabilir )

2- BattlePing Programını kurun, Use Free Trial seçenegine tıklayın , Server kısmından herhangi bir server seçin ve Game Connection diyin
    LİNK = http://battleping.com/setup.php DOWNLOAD tıklayıp Battleping 1.3.5.8 exe olanı İndiriniz....

Önce Cactus Vpn ile bağlandık , Sonra BattlePing Programımızıda çalıştırdık.

Launcherimizi açıyoruz id , şifre yazarak oyuna giriyoruz. Karakter ekranı yükleniyor ...
    Şuan oyundayız ve önce BattlePing Programından sağ üstteki (X) işaretine basip kapatın , Sonra kullandıgımız Cactus Vpn'den bağlantınızı kesin ve Çıkış yapiniz ...

Fakat oyundan kopmuyorsunuz. Çünkü Firewall duvarını aşmış olduk.. Şuan yasaksız nettesiniz ...

( Eğer bağlantınız koparsa Alt F4 çekin tekrar aynı şekilde oyuna giriniz...Bazen kopabiliyor... Server EUWEST / Tr Farketmez denedim

Anlatım ve yöntem %100 benimdir hiçbir siteden alıntı değildir. .

Kendinize iyi bakin İyi oyunlar

Yasaklı modemlerde ve Kyk internetinde Pingsiz Lol oynamak %100 (02.04.2015) Yasaklı modemlerde ve Kyk internetinde Pingsiz Lol oynamak %100 (02.04.2015)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Casper0202 -- 5 Nisan 2015; 0:15:21 >

• oyun güncelleniyo şuan deniyince çalışıp çalışmadığını söylerim
  • Vizelerden sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemshire

oyun güncelleniyo şuan deniyince çalışıp çalışmadığını söylerim

İstediğin şekilde istediğin modemde deneyebilirsin
  • Güzel konu artını verdim
  • Eğer çalışırsa burda bir çok kişinin işine yarar.
    Yararlı konu teşekkürler ikinci programı ping i düşürmek için kullanabilir miyiz normal internette ?
  • Lise akar xD
  • Rp ile anlatırım demiyor muydun dün akşam noldu birden :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chalinder

Lise akar xD

Aynen 25 yaşında Lise okuyorum :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casper0202

quote:

Lise akar xD

Alıntıları Göster
    Dünden sonra akıllanmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: DurBirDakika

Eğer çalışırsa burda bir çok kişinin işine yarar.
    Yararlı konu teşekkürler ikinci programı ping i düşürmek için kullanabilir miyiz normal internette ?

2. program normal internet için Ping düşürmeye yariyor zaten örnek ( WTFast ) gibi..

Fakat anlattıgım yolda Vpn üzerinden pingi düşürmek yerine,

Vpn yi devre dışı bırakıp direk internete bağlantısıyla oyun oynatmak amaçlı kullandım 2. programı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedi_adam

Dünden sonra akıllanmışsın

Alıntıları Göster
    Hide all ip indirin girin ya gerek yok bunlara (: Hide all ip full yazın google a :D

Edit: Şuanda bu programın son sürümünü kullanıyorum ss biraz eski ama sıkıntı yok yenisini almaya üşendim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F28AC98D8 -- 2 Nisan 2015; 13:49:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: general hanibal

Hide all ip indirin girin ya gerek yok bunlara (: Hide all ip full yazın google a :D

Edit: Şuanda bu programın son sürümünü kullanıyorum ss biraz eski ama sıkıntı yok yenisini almaya üşendim :)

Al Sana Hide All ip ... Bu program hiçbir şeyi Aşamaz ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Casper0202 -- 2 Nisan 2015; 13:51:52 >

• quote:

quote:

Hide browser and all new application ıp yazan yere tıkla bir daha dene paşam :) olmazsa öyle gel de öyle bir ihtimal yok :) keşke az ingilizcen olsaymış :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F28AC98D8 -- 2 Nisan 2015; 13:54:40 >

• quote:

quote:

quote:

Hide browser and all new application ıp yazan yere tıkla bir daha dene paşam :) olmazsa öyle gel de öyle bir ihtimal yok :) keşke az ingilizcen olsaymış :D

Peki Oyuna Girdikten Sonra Çıkış yapıyomusun bu programdan ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki Oyuna Girdikten Sonra Çıkış yapıyomusun bu programdan ?

Programı aç turkey sunucusunu seç en hızlısı o tahmin edebileceğin gibi.Çıkmana gerek yok turkey sunucusunda isen hiç ping olmayacak zaten.

• quote:

quote:

Lise akar xD

Sana demedim ki zaten
  • Meb engelini asabiliyor muyuz bu programlarla arkadaslar ona gore deniycem
  • Aynen bu programda işe yarayabilir. Ama bağlandıgınız serverlere lag girerse o zaman durum değişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glamdring26

Meb engelini asabiliyor muyuz bu programlarla arkadaslar ona gore deniycem

Evet Meb engelinide aşar tahminimce . Dediklerimi tam olarak yap ..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.