Şimdi Ara

Yaşım 28 Balgamda Kan Var (İğrenç resim mevcut)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
24.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım 28.. 6 ay önce demir çelik fabrikasında çalışmaya başladım son 2 aydır anlamsız bi hastalık başladı devamlı öksürme ve öksürmeden sonra gelen 3er haftalık aralıklı devamlı nükseden sinüzit faranjit vb sıkıntılar.. az önce öksürdüm ve balgam böyle çıktı.. borcumu harcımı bitirip işi bırakayım diyorum daha çok gencim ölürmüyüm ki..

Yaşım 28 Balgamda Kan Var (İğrenç resim mevcut)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçmiş olsun doktora git sağlık şakaya gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

geçmiş olsun doktora git sağlık şakaya gelmiyor

dün gece acildeydim serum merum bağladılar 1 ayda 3 farklı doktordan 4 ayrı antibiotik kullandım aksam acil hekimide antibiotiğe başlattı gidiyorum ama bir türlü cevap vermiyorlar düzgün.. film tahlil dahi çekmiyorlar anlamsızca..

• quote:

Orijinalden alıntı: Blgrçoban

quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

geçmiş olsun doktora git sağlık şakaya gelmiyor

dün gece acildeydim serum merum bağladılar 1 ayda 3 farklı doktordan 4 ayrı antibiotik kullandım aksam acil hekimide antibiotiğe başlattı gidiyorum ama bir türlü cevap vermiyorlar düzgün.. film tahlil dahi çekmiyorlar anlamsızca..

çözüm ÖZEL HASTANE
  • Zaturre degilsen bu kan buyuk bi ihtimal asiri oksurmekten yutaginda kanama olmus ordan geliyo

Doktora gitmen gerek bogazina bi baksin bu kadar oksurmek zaten vucuda zarar bi oksuruk ilaci yazsin

Gogus hastaliklarina git eger oraya gittiysen kulak burun bogaza gidip bogazini kontrol ettir bogazinda tahris var kan ordan geliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayné -- 7 Kasım 2017; 8:35:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayné

Zaturre degilsen bu kan buyuk bi ihtimal asiri oksurmekten yutaginda kanama olmus ordan geliyo

Doktora gitmen gerek bogazina bi baksin bu kadar oksurmek zaten vucuda zarar bi oksuruk ilaci yazsin

Gogus hastaliklarina git eger oraya gittiysen kulak burun bogaza gidip bogazini kontrol ettir bogazinda tahris var kan ordan geliyo

genizlerimden geliyor gibi hocam bazen açık kırmızı pul pul bazen bu şekilde öksürük surubu 3 aydır değişik değişik markalarda kullanıyorum oda geçmiyor çalıştığım iş sanırım fazla etkiledi ki bir türlü kurtulamadım

• En yakın verem savaşa git kanlı balgam geliyor de, akciğer filmini çeksinler yardımcı olurlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • demir çelikte 30 yıl çalışana bişey olmuyo sana oluyo.
    o kan mı yoksa sarımtrak balgam mı.
    üşütmüşsün biraz balgam atmışsın hepsi o. biraz da böğürüp haksırdın bişeyler. zorladın kendini kusma hareketi gibi bişeyler yaptın lavabo başında bu sırada arkada biyerde dişetin kanamış ordan biraz kan da bulaşmış. hepsi o.
    demir çelikte nerde çalışıyorsun? canın çok kıymetliyse çalışma orda ama sonra dolandırıcı olma yada çalışıp elde edeni kıskanır gözlerle bakma.
  • Çok fazla öksürdüğün için boğazların aşınmış olabilir yani tam anlatamadım ama anladın. Babam da kışın böyleydi öksüre öksüre iyice yırttı oraları 3-5 defa kanlı geldi balgam sonra yün kapattı ballı süt falan filan derken geçti havalar ısınmaya başlayınca. Ama yine de git erteleme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.