Şimdi Ara

Yasuo hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Oozed61

Sana şimdi işin teorik kısmını anlatıym.Oyunda havaya zıplamak dediğimiz airborne olayı(çekme,geri savurma da dahil) stun ve hareket kısıtlama etkisinin birleşimidir.Yani böyle durumlarda hem yetenek,normal saldırı,kabiliyet kullananamazssın hemde hareket edemezsin.Airborne oyunda hiç bir şekilde ortadan kaldırılamayan tek kitle kontrol etkisidir.Yani havadayken cıva yatağan dahi kullansan yere inmezssin.Çünkü cıvayatağan airborne nin sadece hareket kısıtlama etkisini kaldırır.Tabiişin burdan sonraki tarafı önemli.Bizzat kendim denedim ve açıklıyorum.Havada iken cıvayatağan bastıktan sonra havada olmamıza rağmen hareket kısıtlama etkisini kaldırdığımız için hareket etmemizi sağlayan yetenekleri(dash,blink) kullanabiliyoruz.Bunu yapınca çok garip bi görüntü ortaya çıkıyo tabi.Yani bildiğin havada bi yone doğru fırlıyoruz.Şimdi gelelim yasuo nun ultisibe.Bakarsanız Yasuo nun ultisi bi blink yani anında yer değiştirmedir.Dikkat ederseniz azir in ultisinr takılmadığını görürsünüz.Yani bir yasuo havaya savrulsa ve bu sırada karşı takımdan başka biri de havaya savrulsa eğer havadaki yasuo cıva yatağanı kullanırsa anlattıklarıma göre ultisini kullanıp herifin yanına fırlar.Ama kılıcıyla vururmu bilmem.
    Dediğim gibi ben bot oyununda ve özel oyunda karşıma chogath alıp denedim.Mesela sıçra atabiliyorum.Zed ken gölgesiyle yer değiştirebiliyorum.Azirken askerine e atabiliyorum.Ama kafamı karıştıran şey zed in ultisi.O da bir dash olmasına rağmen bi türlü yapamadım.Neyse biraz gereksiz ama bazen hayat kurtarır.

fazla çiddi yorum okumadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Aniveum

2side çilingir olur.

• fat koala F kullanıcısına yanıt
    Evet arkadaş anlatmıs teknik kısmını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.