Şimdi Ara

Yatak odasının tavanına LCD Televizyon asmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yatak odasının tavanına yattığımda görebileceğim, kafamın tam üstüne gelecek şekilde bir LCD televizyon asmak istiyorum. Ancak düşme ihtimaline karşı çekincelerim var. Kaç ekran bir LCD televizyonu ne şekilde monte edersem sorun yaşamam, sizce bu isteğimi en sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde nasıl gerçekleştirebilirim. Acaba bu şekilde bir uygulama yapılabilirmi yada tehlikeli olacaksa sanırım vazgeçmek en iyisi olacak. Yorumlarınıza göre hareket etmeyi düşünüyorum.Şimdiden teşekkürler

• Yatağın tam karşısındaki duvarın en üst noktasına monte et bence, tavan ne kadar sağlam olsada sakat iş insan rahat uyuyamaz yatakta
  • Bende yatarken gözlükle yatmak istiyorum çünkü gözlüksüz yattığımda rüyalarımı net göremiyorum, ne yapmalıyım?

Millette ne fantazi var akradaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be All My Sins Remembered

Bende yatarken gözlükle yatmak istiyorum çünkü gözlüksüz yattığımda rüyalarımı net göremiyorum, ne yapmalıyım?

Millette ne fantazi var akradaş.
    bunu bende uzun zamandır düşünüyorum korkuyorum bende dübel tutmaz onu üsteki üyenin dediği gibi duvarın en üst noktasına sana bakacak şekilde montalasan güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

bunu bende uzun zamandır düşünüyorum korkuyorum bende dübel tutmaz onu üsteki üyenin dediği gibi duvarın en üst noktasına sana bakacak şekilde montalasan güzel olur.

Alıntıları Göster
    lcdlerin ilk çıkışında philipsin reklamı aynen bu şekildeydi,

televizyonda sıkıntı olmaz ama tavanın sağlamlığı önemli , sıva kötüyse sakat olur.
    belki yatağın karşı duvarıyla tavanı arasına tvyi 45 derecelik açıyla monte ettrirseniz hem rahat görüş hem tehlikesiz monte olur

• quote:

Orijinalden alıntı: sifujack

lcdlerin ilk çıkışında philipsin reklamı aynen bu şekildeydi,

televizyonda sıkıntı olmaz ama tavanın sağlamlığı önemli , sıva kötüyse sakat olur.
    belki yatağın karşı duvarıyla tavanı arasına tvyi 45 derecelik açıyla monte ettrirseniz hem rahat görüş hem tehlikesiz monte olur

Alıntıları Göster
    Yatarken tv seyretmeyi seviyorum bu yüzden böyle bir uygulama düşünmüştüm. Her ne kadar televizyonu karşı duvara monte etmek daha güvenli olsada, o şekilde televizyonu seyretmeye çalışmak benim için pek konforlu olmayacak. Benim hayalimdeki montaj şekli yorumlardan gördüğüm kadarıyla teklikeli olabilecek bir uygulama, sanıyorum şimdilik bu sevdadan vazgeçmem gerekecek

• quote:

+1

Aslında televiyonu tavana asmak yerine projeksiyon makinası alıp görüntüyü tavana verecek şekilde yere koyarsanız hem başınıza düşme olasılığı azalır hemde montaj işi ve ekstra dübel masrafındanda kurtulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinka76

Yatarken tv seyretmeyi seviyorum bu yüzden böyle bir uygulama düşünmüştüm. Her ne kadar televizyonu karşı duvara monte etmek daha güvenli olsada, o şekilde televizyonu seyretmeye çalışmak benim için pek konforlu olmayacak. Benim hayalimdeki montaj şekli yorumlardan gördüğüm kadarıyla teklikeli olabilecek bir uygulama, sanıyorum şimdilik bu sevdadan vazgeçmem gerekecek

Alıntıları Göster
    Bi deprem olsa ...

• quote:

Orijinalden alıntı: KASNAKÇI

Bi deprem olsa ...

Alıntıları Göster
    yatağını diksen daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

• quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

quote:

Alıntıları Göster
    Bunu bir tek ben mi düşünüyorum acaba diyordum

• quote:

Alıntıları Göster
    Projektörlerin fiyatları iyi şuan, bence projektör alın. İstediğiniz gibi kullanırsınız.
  • Kafana düşer, ceviz gibi kırılır mazallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malavurann

Kafana düşer, ceviz gibi kırılır mazallah.
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

quote:

Alıntıları Göster

çareler tükenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalsedondaşı

çareler tükenmez

Alıntıları Göster
    tavanınız asmolen değilse rahatça kaldırır. çoğunuzun salonunda 20şer kiloluk avizeler var. düşme gibi bir durum söz konusu değil. tabi işçiliği ihmal ederek böyle net konuşuyorum. ancak tavandaki televizyona alışmanız uzun sürecektir. sürekli dümdüz yatmanız gerekiyor. bu da insanı sıkan bir durum. daha çok bilgi isterseniz ö.m.'dan ulaşabilrisinz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BiLq3

tavanınız asmolen değilse rahatça kaldırır. çoğunuzun salonunda 20şer kiloluk avizeler var. düşme gibi bir durum söz konusu değil. tabi işçiliği ihmal ederek böyle net konuşuyorum. ancak tavandaki televizyona alışmanız uzun sürecektir. sürekli dümdüz yatmanız gerekiyor. bu da insanı sıkan bir durum. daha çok bilgi isterseniz ö.m.'dan ulaşabilrisinz.

Alıntıları Göster
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, ilk kez birisi bunun gerçekleştirilebileceğini söyledi :) ancak bu seferde yazdıklarınızdan sonra alışabilirmiyim diye düşünmeye başladım. Ama ne olursa olsun bir gün bu hayalimi gerçekleştirmek istiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Incredibleorb

quote:

+1

Aslında televiyonu tavana asmak yerine projeksiyon makinası alıp görüntüyü tavana verecek şekilde yere koyarsanız hem başınıza düşme olasılığı azalır hemde montaj işi ve ekstra dübel masrafındanda kurtulursunuz.

azalmaz hocam, yok olur o olasılık. citizen uğramadığı sürece çökmez tavandaki görüntü

• quote:

Orijinalden alıntı: metinka76

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, ilk kez birisi bunun gerçekleştirilebileceğini söyledi :) ancak bu seferde yazdıklarınızdan sonra alışabilirmiyim diye düşünmeye başladım. Ama ne olursa olsun bir gün bu hayalimi gerçekleştirmek istiyorum...

başlarda direk tavana monteleyin. eğer bu duruma alışır ve severseniz bir asma tavan ünitesi yaprsınız. hem estetik duru hem düşecekmiş hissini ortadan kaldırır. yine de hafif bir açı olmasını tavsiye ederim. tavana düz bi şekilde monte ederseniz görüş açısının o kadar iyi olmadığını düşünüp pişman olursunuz. işi bilen bire yaparsa sizi doğru şekilde yönlendirecektir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.