Şimdi Ara

Yav şunun maliyeti nedir de 75 liraya satıyorsun ki?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her gün girdiğim fırın var bu pasta mı çörek mi artık neyse gözüme de çarpıyordu bu. Ne kadar dedim 75 dedi, ulan hadi sorduk alamıyor fakir demesin diye almış bulundum da içime de koymadı değil.

Yani bunun maliyeti nedir de 75 e satıyorsun lan ? Bu nasıl şerefsizlik adilik ?

Yav şunun maliyeti nedir de 75 liraya satıyorsun ki?

• İçinde krema falan var mı yoksa düz hamur üzeri pudra şekeri mi? Fıstık, ceviz falan da yoksa hiçbir türlü değmez gerçi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • john ciga J kullanıcısına yanıt

vişne reçeli var yani bir tatlı kaşığıdır taş çatlasa yediğimi bile anlamadım.

• Berliner, kaliteliyse bu devirde bu fiyat normal bence.

• 75 liraya Berliner baya iyiymiş aslında. Nerde burası ?

• unraveling kullanıcısına yanıt
    Ürünün piyasasını bilmiyorum da tahminen kâr oranı baya yüksek. Öyle aman aman bir lezzeti olduğunu da sanmıyorum. Bana fiyat kazık geldi. Dışarıdan tatlı falan alınacaksa evde yapmanın mümkün olmadığı şeyler almak daha mantıklı bence. Mutfağa ayda yılda bir defa ancak giren kardeşim profiterol yapıyor ki orta kalitedeki pastanelerden daha iyi yapıyor. Maliyeti de 3'te birine falan geliyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi john ciga -- 23 Temmuz 2024; 18:57:55 >
  • 6-7 ay önce başıma gelen olay:

sabah saat 0700, evin yakınındaki pastaneye açma almaya gittim. yanıma cüzdan almadım ama fazla fazla para aldım, birsürü de bozukluk aldım.

adam dedi ki abi tahinli çörek yeni çıktı. iyi ondan da ver bi tane dedim. 95 lira dedi.

içimden dedim eyvah! acaba cebimde ne kadar var! 20 liraya açma alacam diye gelmişim nasıl 95 lira hesap çıktı elimi attım cebe, 50+20+10=80 bide 9 tane 1 lira, etti 89.

güldüm, adama dedim ki yaa ben bu kadar harcayacağımı düşünmemiştim cüzdanı getirmedim. sorun değil dedi.

aldım döndüm eve, hemen kalan 6 lirayı alıp götürdüm çünkü utandım anasını satıyım.

tahinli 75 liraymış (yılbaşı zamanı yani 7-8 ay önce)

ne hallere geldik yaa arkadaş. dandik poğaça almaya da 100 lirayla gitmek gerekecek ne olur ne olmaz diye :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50 bin tlye kadar öneriniz ne olur?
    geçen ay önce açıldı
    1 Dolar 10 TL Ne Zaman Olur ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • unraveling kullanıcısına yanıt
    30 tlye aliyorum hatta bazi yerlerde 25.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O ürünü sen gidip almışsın benim ne suçum var. Malın alıcısı varsa buna fahiş fiyat diyemezsin. Kimse de almıyorsa o fırıncı bak bakalım fiyatı nasıl düşürüyor tamamen arz-talep mevzusu işte. Eğer ucuza mal eden bir fırıncı biliyorsan burada ağlamak yerine git oradan al. Hayatında domates satmamış adam burada ahkâm kesiyor. Yok abi yok bu ülkede mal ve hizmet satan birisi aklını peynir ekmekle yemiştir vergisiyle uğraş lirayla uğraş sonra birisi gelsin sen fahiş fiyat satıyorsun insanları kandırıyorsun desin vay be. Senin hesap sorman gereken esnaflar değil ülkenin para politikasını kafasına göre değiştiren merkez bankasıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Hocam maşallah heredot Cevdet gibisiniz, her konuyla ilgili bir hikayeniz oluyorYav şunun maliyeti nedir de 75 liraya satıyorsun ki? 

• Negan kullanıcısına yanıt
    haha eyvallah üstad

• asgari ücret 17.000 lira.

lakin orada günde 12 saat 6 gün çalışcak işçiye 25.000 den az veremezsin!

eee bunun sigortası vs diyince tek işçi 35.000 liraya geliyor.

yani bu adamın aldığın şeyden ortalama ayda 466 adet satması gerekiyor. yani günde 15 adet satması gerekiyor ki sadece çalışanın maaşını ödemesini karşılıyabilsin.

nerede elektrik nerede su nerede kira nerede ham madde maliyetleri nerede kar ve vergi giderleri?

pahalılğı yapanlar esnaf değil. hükümet.

• Millet kafayı yemiş, Viyana'da Louis Vuitton'un olduğu meydanda 1.75 euroya hayvan gibi kaliteli berliner yedim...

• Herşey pahalı değil siz fakirsiniz. Demek ki talep var kl bu fiyattan gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trubetzkoy -- 24 Temmuz 2024; 6:2:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sjsero kullanıcısına yanıt

O neymiş yaw neler çıkmış piyasaya zenginsiniz biliyonuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.