Bildirim
yaya kaldırımı park ihlali...nerden geçeceğiz. (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kaldırıma parkeden arkadaşlara, düşün(e)medikleri insanların muhtemel sorunlarından diliyorum -
oturduğum apartman işlek bir yerde. bazı düşünceli araç sahipleri garaj kapılarıni kapatmamak için bina giriş kapısınin önüne sıfır gelecek şekilde araç bırakıyorlar. Akrobatik haraketlerle dışarı çıkıyoruz. Araç kimin sahibi nerede işin yoksa ara dur. Kaldırımı geçtim adam gece gelip garaj önüne araç bırakıyor. Ceza falan hiçbirşeyi çözmez önemli olan kendinden önce karşındakini düşünmek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mükemmel bi yorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pazar günü kayınvalidenin evinin orada kaldırıma çıkarttım , kaldırım dediğim en az 10 mt, ben 3 mtsini işgal ettim, yayalar çok rahat geçebiliyordu geriye kalan 7 mt den , neyse yarım saat sonra polis geldi, millet 155 yi yakmış :) inip çektim , eve girerken bir tane daha polis geldi.
Polise ceza kesebileceğini söyledim, gerek yok dedi, eve bekliyorum ( polis taktiği ) , yani şikayet ettiğinizde ilgileniyorlar. -
Vaktim varsa 155 arayıp onlar gelene kadar bekliyorum gelmezlerse tekrar arıyorum en sonuda gelip duruma göre sadece ceza yada ceza+çekme işlemi yapıyorlar vaktim yoksa fotosunu çekip emniyetin sayfasında şikayet ediyorum
Aşağıdaki örnekte olduğu gibi cezaları er geç kesiliyor
xxx xxxxxx isimli şahsın18/10/2014 tarihliiletisi.
İlgi sayılı iletide; Mecidiyeköy Şekerciler Sokak üzerindeki kaldırımların işgal edildiği şikayetiiletilmiştir.
Konuya ilişkin yapılan incelemede; 28/10/2014 tarihinde bahse konu bölgede yapılan kontrol ve denetimlerde kaldırım üzerine park ettiği tespit edilen 2 adet araca 2918 sayılı KTK’nın 61/1-n (Taşıtyolu üzerinde ayrıcayönetmelikte belirtilen haller dışında yaya yollarında parketmek) maddesineistinadentrafik idari paracezasıkarar tutanağı düzenlenmişolup, bölgede görevyapanekibimizkonuylailgiliduyarlıhalegetirilmiştir.
Bölgemiz dahilinde konu ile ilgili olarak, ekiplerimiz sabit ve seyir halinde kontrollerini sürdürmektevehatalısürücüleritespitederekhaklarındagerekliyasalişlemleriyapmaktadır.
Bilgilerinizericaederim.
-
sorun kaldırımlarda
15 yıl öncesine kadar yoldan yüksek kaldırımlar yapılırdı araç parkedemezdi
sonra yol hizasında yaptılar gerekçeleri ise ilginç
engelli vatandaşlara kolaylık olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X